Ja trenutno ne koristim nikakav AV,ne treba mi.Prije sam koristio kaspersky a i preporucam ga onima koji namjeravaju skidati av...
AntiVir Workstation
Avast
AVG
BitDefender
Dr. Web
F-Prot Anti-Virus
Trend Micro PC-cillin Internet Security
Kaspersky
McAffee
Nod32
Norton
Sophos
Ja trenutno ne koristim nikakav AV,ne treba mi.Prije sam koristio kaspersky a i preporucam ga onima koji namjeravaju skidati av...
Zadnji uredio F.E.A.R. : 06-07-2008 u 15:36
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Može neko preporučit neku kombinaciju AV-a.. recimo meni se kasperski i nod32
kolju pa mi ne system mechanic ne radi...pa moram komp u safe modu dizo da bi smirio taj okršaj..jedino mi preostaje onda da si uzmem avast....
ali ak neko ima neki pametan prijedlog za 2 AV-a koji surađuju nek javi
da...to je zbog njihovog obostranog selfdefensa i dvije različite platforme na kojima rade....U svakom slučaju bih ja ostavio ESET(Nod32),jer je manje bolniji od Kasperskog..Kažem bolniji zato što puno manje usporava komp i ne "buni se" na svaku sitnicu kao Kaspersky....Uglavnom,ne postoji idealan i savršen Firewall ili antivirus....nažalost![]()
A možda avast umjesto noda...jer ždere stvarno malo memorije..i sviđa mi se što može skenirat prije system boota..tako na nema virusa kojeg nemreš uklonit..jedino mu je malo sučelje sjebano
Bookmarks