Koristio sam prije NOD32, ali su me živcirali ti krekovi, jer nakon nekog vremena ne bi se više updateao. Koristim BitDefender koji je besplatan i pouzdan i ne troši mi puno resursa.
AntiVir Workstation
Avast
AVG
BitDefender
Dr. Web
F-Prot Anti-Virus
Trend Micro PC-cillin Internet Security
Kaspersky
McAffee
Nod32
Norton
Sophos
Koristio sam prije NOD32, ali su me živcirali ti krekovi, jer nakon nekog vremena ne bi se više updateao. Koristim BitDefender koji je besplatan i pouzdan i ne troši mi puno resursa.
Koristim NOD32 i za sada zadovoljan sa njime...svakodnevno si skine listu i radi bez problema...![]()
Ne mogu da vjerujem da covjek koji ima skoro 5 000 postova nezna sta je to AV...Taj koji ti koristis sada uopste nema zastitu u realnom vremenu, tako da ga ljudi koji se bave Antivirusima uopste ne uzimaju kao ozbiljno rjesenje...kakva ti je korist sto ne trosi puno resursa, kad te ne stiti u realnom vremenu...on sluzi samo za on-demand skeniranje...ako vec hoces besplatno, a da si zasticen, uzmi neko od 3 najpoznatija besplatna rjesenja:
Avira, AVG, ili Avast..
Posebno preporucujem Aviru Premium, a ovdje imas skinuti besplatno kljuc za 6 mjeseci...registrujes se i dobijes kljuc na mail
http://www1.avira.com/en/evaluate/dennis_special.php
Uz ovaj AV instaliraj Comodo v3 with Defense+ (free) ili Online Armor Free imaces dosta jaku zastitu, a besplatno...oba ova Firewalla spadaju u sam vrh
ja koristim Aviru + Comodo i ne osjetim ih uopste na kompu ( Notebook, 1.4 Ghz, 1 Gb RAM-a...)...Najbolja kombinacija dosad, a isprobao sam ih bezbroj
Sretno...
Sretno...
Bookmarks