imao sam norton i vise ga ne bi nikad koristio jer usporava strasno komp i na 1gb ram-a.samo prije Bit Defendera sam koristio NOD32 i AVG i sigurno mi nisu toliko usporavali komp.
AntiVir Workstation
Avast
AVG
BitDefender
Dr. Web
F-Prot Anti-Virus
Trend Micro PC-cillin Internet Security
Kaspersky
McAffee
Nod32
Norton
Sophos
imao sam norton i vise ga ne bi nikad koristio jer usporava strasno komp i na 1gb ram-a.samo prije Bit Defendera sam koristio NOD32 i AVG i sigurno mi nisu toliko usporavali komp.
evo, da se sad malo nadovežem na tebe sa svojim iskustvima;Izvorno postao zmija
ja nikad nisam koristio nortona i McAffe AV iz razloga što sam se od velike večine korisnika naslušao upravo ovakvih stvari. Panda, i to Pro verzija također živa katastrofa. sa NOD32 mogu reći da nisam imao nikakvih problema, no otkad sam počeo koristit open source i free programe, došli su na red i fw-i i av-i, tako da sam od free av-a isprobao avast i avg. avast me razočarao jer je propustio nekolicinu virusa, i kad ih je redovnim skeniranjem sustava pronašao, onda ih nije mogao izbrisat. drugi problem sa avastom free je bio što se samo jednog dana nije uopće podizao s windowsima, i kad bi ga išao solo startat, jednostavno niakko nije htio radit u pozadini, samo je izbacio svoj "player" za skeniranje i to je to, ako skeniram nije htio radit u system trayu, ako ga ugasim, ugasio sam AV. sadašnja kombinacija AVG free+Kerio free fw je dosad najbolja i funkcionira bez ikakvih problema. AVG se pokreće sa windowsima, ima automatski update, pregledava mail koji otvaram sa OE, prejednostavno sučelje za korištenje, i što je najvažnije vrhunski funkcionira pri korištenju i skidanju fileova sa "prekrasnih" stranica punih trojana, wormsa i sličnih gamadi. namjestio sam da mi se svaka 3 dana pali u pozadini "tihi scan" koji konkretno ni ne primječujem, jer imam 2 GB RAM-a, a unatoć tome, stvarno ne koristi puno memorije. dakle, ne znam što više očekivati od AV-a kao običan korisnik, kakve "perverzarije" nam više trebaju osim što dotični AV nudi.
evo u cemu je kod mene problem!bit defender mi radi u kombinaciji sa Zone alarmom pro,s tim da sam morao iskljuciti firewall na BIT-u jer su se "klali" i sa ovom kombinacijom sam zadovoljan jer BIT ima i antispyware/antispam i resident shield i firewall,tako da je stvarno kompletan,a instalirao sam ga zato sto sam citao neka testiranja antivirusa i uvijek je u samom vrhu.medjutim ,primjetio sam da iako imam 2gb RAM-a,svejedno usporava rad.prije sam imao kombinaciju AVG/ Zone alarm pro i sve je brze radilo.zato sam malo zbunjen jer prijatelj koji koristi Bit defender pro 9 kaze da nije primjetio nikavo usporenje rada iako ima 512 RAM-a.Izvorno postao zerobravo
![]()
Ako Se Želite Zaštititi Koristite Bitdefender Bolji Je Nego Nod32 I Neusporava Komp Kao Što Ga Uporava Nod 32![]()
meni se cini da bit defender vise usporava nego Nod32.
U mene isto.Izvorno postao zmija
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
Bookmarks