Join Today

Vidi rezultate ankete: Koji antivirusni softver preporučujete

Glasači
339. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • AntiVir Workstation

5 1,47%
  • Avast

56 16,52%
  • AVG

49 14,45%
  • BitDefender

25 7,37%
  • Dr. Web

0 0%
  • F-Prot Anti-Virus

1 0,29%
  • Trend Micro PC-cillin Internet Security

3 0,88%
  • Kaspersky

50 14,75%
  • McAffee

11 3,24%
  • Nod32

164 48,38%
  • Norton

24 7,08%
  • Sophos

6 1,77%
Anketa sa više mogućnosti odabira.
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 381

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jedno pitanje korisnicima bit defendera.neki dan sam instalirao bit defender 10 pro i primjetio da dosta usporava komp.jel to normalno?

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire & One X
    Operater
    Vip
    Godina
    36
    Bodovi
    7.994
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.994, Nivo: 21
    Bodovi: 7.994, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zmija
    jedno pitanje korisnicima bit defendera.neki dan sam instalirao bit defender 10 pro i primjetio da dosta usporava komp.jel to normalno?
    Svaki antivirusni program usporava kompjuter, samo sto neki manje a neki vise.
    Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    LG G3 32/3
    Operater
    Vip
    Godina
    52
    Bodovi
    11.909
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.909, Nivo: 26
    Bodovi: 11.909, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja koristim BitDefendera 9 pro i mislim da je ok. Dali usporava? Stavi si prvo Nortona pa ga imaj mjesec dana, a onda vrati BitDefendera pa nam javi nakon par dana koliko je to "...dosta usporavao komp".

Sorry ako ovo zvuči malo grubo ali opisujem ti svoje iskustvo kaj se toga tiće.
    Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Doc77
    Ja koristim BitDefendera 9 pro i mislim da je ok. Dali usporava? Stavi si prvo Nortona pa ga imaj mjesec dana, a onda vrati BitDefendera pa nam javi nakon par dana koliko je to "...dosta usporavao komp".

Sorry ako ovo zvuči malo grubo ali opisujem ti svoje iskustvo kaj se toga tiće.
    Norton je definitivno jedan od top jedača memorije...

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imao sam norton i vise ga ne bi nikad koristio jer usporava strasno komp i na 1gb ram-a.samo prije Bit Defendera sam koristio NOD32 i AVG i sigurno mi nisu toliko usporavali komp.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imao sam norton i vise ga ne bi nikad koristio jer usporava strasno komp i na 1gb ram-a.samo prije Bit Defendera sam koristio NOD32 i AVG i sigurno mi nisu toliko usporavali komp.
    evo, da se sad malo nadovežem na tebe sa svojim iskustvima;

ja nikad nisam koristio nortona i McAffe AV iz razloga što sam se od velike večine korisnika naslušao upravo ovakvih stvari. Panda, i to Pro verzija također živa katastrofa. sa NOD32 mogu reći da nisam imao nikakvih problema, no otkad sam počeo koristit open source i free programe, došli su na red i fw-i i av-i, tako da sam od free av-a isprobao avast i avg. avast me razočarao jer je propustio nekolicinu virusa, i kad ih je redovnim skeniranjem sustava pronašao, onda ih nije mogao izbrisat. drugi problem sa avastom free je bio što se samo jednog dana nije uopće podizao s windowsima, i kad bi ga išao solo startat, jednostavno niakko nije htio radit u pozadini, samo je izbacio svoj "player" za skeniranje i to je to, ako skeniram nije htio radit u system trayu, ako ga ugasim, ugasio sam AV. sadašnja kombinacija AVG free+Kerio free fw je dosad najbolja i funkcionira bez ikakvih problema. AVG se pokreće sa windowsima, ima automatski update, pregledava mail koji otvaram sa OE, prejednostavno sučelje za korištenje, i što je najvažnije vrhunski funkcionira pri korištenju i skidanju fileova sa "prekrasnih" stranica punih trojana, wormsa i sličnih gamadi. namjestio sam da mi se svaka 3 dana pali u pozadini "tihi scan" koji konkretno ni ne primječujem, jer imam 2 GB RAM-a, a unatoć tome, stvarno ne koristi puno memorije. dakle, ne znam što više očekivati od AV-a kao običan korisnik, kakve "perverzarije" nam više trebaju osim što dotični AV nudi.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zerobravo
    evo, da se sad malo nadovežem na tebe sa svojim iskustvima;

ja nikad nisam koristio nortona i McAffe AV iz razloga što sam se od velike večine korisnika naslušao upravo ovakvih stvari. Panda, i to Pro verzija također živa katastrofa. sa NOD32 mogu reći da nisam imao nikakvih problema, no otkad sam počeo koristit open source i free programe, došli su na red i fw-i i av-i, tako da sam od free av-a isprobao avast i avg. avast me razočarao jer je propustio nekolicinu virusa, i kad ih je redovnim skeniranjem sustava pronašao, onda ih nije mogao izbrisat. drugi problem sa avastom free je bio što se samo jednog dana nije uopće podizao s windowsima, i kad bi ga išao solo startat, jednostavno niakko nije htio radit u pozadini, samo je izbacio svoj "player" za skeniranje i to je to, ako skeniram nije htio radit u system trayu, ako ga ugasim, ugasio sam AV. sadašnja kombinacija AVG free+Kerio free fw je dosad najbolja i funkcionira bez ikakvih problema. AVG se pokreće sa windowsima, ima automatski update, pregledava mail koji otvaram sa OE, prejednostavno sučelje za korištenje, i što je najvažnije vrhunski funkcionira pri korištenju i skidanju fileova sa "prekrasnih" stranica punih trojana, wormsa i sličnih gamadi. namjestio sam da mi se svaka 3 dana pali u pozadini "tihi scan" koji konkretno ni ne primječujem, jer imam 2 GB RAM-a, a unatoć tome, stvarno ne koristi puno memorije. dakle, ne znam što više očekivati od AV-a kao običan korisnik, kakve "perverzarije" nam više trebaju osim što dotični AV nudi.
    evo u cemu je kod mene problem!bit defender mi radi u kombinaciji sa Zone alarmom pro,s tim da sam morao iskljuciti firewall na BIT-u jer su se "klali" i sa ovom kombinacijom sam zadovoljan jer BIT ima i antispyware/antispam i resident shield i firewall,tako da je stvarno kompletan,a instalirao sam ga zato sto sam citao neka testiranja antivirusa i uvijek je u samom vrhu.medjutim ,primjetio sam da iako imam 2gb RAM-a,svejedno usporava rad.prije sam imao kombinaciju AVG/ Zone alarm pro i sve je brze radilo.zato sam malo zbunjen jer prijatelj koji koristi Bit defender pro 9 kaze da nije primjetio nikavo usporenje rada iako ima 512 RAM-a.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    NOKIA 3230i
    Operater
    T-Mobile&VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako Se Želite Zaštititi Koristite Bitdefender Bolji Je Nego Nod32 I Neusporava Komp Kao Što Ga Uporava Nod 32

Zatvorena tema

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove