Isplati li ti se to više nego pljunuti 150-200 kn da bi dobio normalnu full active licencu i miran san?Izvorno postao Bimbi
Stupanj zaštite je...?Izvorno postao Bimbi
AntiVir Workstation
Avast
AVG
BitDefender
Dr. Web
F-Prot Anti-Virus
Trend Micro PC-cillin Internet Security
Kaspersky
McAffee
Nod32
Norton
Sophos
Isplati li ti se to više nego pljunuti 150-200 kn da bi dobio normalnu full active licencu i miran san?Izvorno postao Bimbi
Stupanj zaštite je...?Izvorno postao Bimbi
Ne isplati se...osim ako nisi freak!Izvorno postao Askaru
Stupanj...Izvorno postao Askaru
...boijm se da ne znam sto pitas...jedno znam verzija SW a ista kao i ova koja je kupljena, build i update takodjer identicni, sve opcije valid!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ja imam Tu trial Verziju NOD32 i imam jos 1499702 dana do isteka, dakle to nebu moj komp docekao..Izvorno postao Bimbi
Bilo je postavljeno pitanje (mislim u PC-chip) koja je razlika između te trial na 30 dana i cijele verzije, odgovor je nikakva obje su potpuno funkcionalne samo sto ova traje 30 dana, promjenis datum i traje ti 30 godina
I da radi mi odlicno!
ja sam poprilicno zadovoljan sa NOD-om,ali nije savrsen.
Od kad sam si stavio Kaspersky 6 sve se da maknut i sve prepoznaje.
Mogu reci da je Kspersky postao pre j**** ali svako ima svoje iskustvo.
i ja sam ga koristio,ali je bila trial verzija pa nije dugo trajao.odlican antivirus.jednostavan i nenametljiv.
Bookmarks