xoftspy & Antivir workstation![]()
![]()
![]()
![]()
AntiVir Workstation
Avast
AVG
BitDefender
Dr. Web
F-Prot Anti-Virus
Trend Micro PC-cillin Internet Security
Kaspersky
McAffee
Nod32
Norton
Sophos
e hvala,bas mi je to trebalo.![]()
xoftspy & Antivir workstation![]()
![]()
![]()
![]()
definitivno NOD32...od ostalih sam koristio Kaspersky, Bitdefender, al eto...najbolje mi radi NOD zasad..
Motorola MPX220@T-mobile
zasad se koristim sa AVG-om free edition,ewidom 4.0 i Zone alarmom i nemam nekih primjedbi.
Imam Zone Alarm i Ad-Aware SE i nemam nikakvih problema s virusima . Volio bih imati i NOD32 ali sam čuo da se prava verzija mora kupiti tj. da ovu koju bi s neta skinuo nije potpuna ...?
potpuna jeali se serial za update definicija mjenja svaki tjedan i ima vrlo dobru zaštitu od ilegalnog korištenja programa
Izvorno postao Lich
Ne kužim te, pa jesi pročitao ovu temu? U njoj, a i u temi 'Nod32 vs Avast' (http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=9570) imaš sve objašnjeno.
Dali je netko probao BlackIce Firewall. Ja sam ga imao neko vrijeme i bio mi je jako dobar ali mi se klao s nećim pa je letel van. Šteta a bil je tak dobar.
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
najbolji je zone alarm pro naravno samo pro verzija ima antyspyware i antivirus uz firewall tako da je sve na jednom mjestu i sve radi predobro
Najbolji, dalo bi se pričati. I ja sam ga koristio do prije 10-ak dana i mislija kako imam ćisti kompjuter dok mi nije uletio dialer. Kako ga sa Zone Alarmom nisam mogao rješit provao sam sa 20 antivirusnih programa.Izvorno postao ijelec4
AD-awere i spybot djećje igraćke dok nisam instalira "Spyware Doctor-a". Kad je on počea kopati zaustavija se na 800-850 infekcija. Još je EWIDO malo dotjerao stvar i sad imam ćisti komjuter bar mi tko kažu NOD32, AVAST, DOCTOR i EWIDO.
Sve u svemu sad koristim NOD-a, Doctora i kao Firewall Kerio i pre-zadovoljan sam. Bar mi stalno ne iskaću prozori ALOW,DENY.
Usput koristi li netko CRAAGLE sa NOD-om. Neće mi ga pusti nema šanse, odma ga izbriše.
Isključi AMON i pogledaj ovdje.Izvorno postao pocitos
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
jedno pitanje korisnicima bit defendera.neki dan sam instalirao bit defender 10 pro i primjetio da dosta usporava komp.jel to normalno?
Svaki antivirusni program usporava kompjuter, samo sto neki manje a neki vise.Izvorno postao zmija
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
Ja koristim BitDefendera 9 pro i mislim da je ok. Dali usporava? Stavi si prvo Nortona pa ga imaj mjesec dana, a onda vrati BitDefendera pa nam javi nakon par dana koliko je to "...dosta usporavao komp".Izvorno postao zmija
Sorry ako ovo zvuči malo grubo ali opisujem ti svoje iskustvo kaj se toga tiće.
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
Norton je definitivno jedan od top jedača memorije...Izvorno postao Doc77
imao sam norton i vise ga ne bi nikad koristio jer usporava strasno komp i na 1gb ram-a.samo prije Bit Defendera sam koristio NOD32 i AVG i sigurno mi nisu toliko usporavali komp.
evo, da se sad malo nadovežem na tebe sa svojim iskustvima;Izvorno postao zmija
ja nikad nisam koristio nortona i McAffe AV iz razloga što sam se od velike večine korisnika naslušao upravo ovakvih stvari. Panda, i to Pro verzija također živa katastrofa. sa NOD32 mogu reći da nisam imao nikakvih problema, no otkad sam počeo koristit open source i free programe, došli su na red i fw-i i av-i, tako da sam od free av-a isprobao avast i avg. avast me razočarao jer je propustio nekolicinu virusa, i kad ih je redovnim skeniranjem sustava pronašao, onda ih nije mogao izbrisat. drugi problem sa avastom free je bio što se samo jednog dana nije uopće podizao s windowsima, i kad bi ga išao solo startat, jednostavno niakko nije htio radit u pozadini, samo je izbacio svoj "player" za skeniranje i to je to, ako skeniram nije htio radit u system trayu, ako ga ugasim, ugasio sam AV. sadašnja kombinacija AVG free+Kerio free fw je dosad najbolja i funkcionira bez ikakvih problema. AVG se pokreće sa windowsima, ima automatski update, pregledava mail koji otvaram sa OE, prejednostavno sučelje za korištenje, i što je najvažnije vrhunski funkcionira pri korištenju i skidanju fileova sa "prekrasnih" stranica punih trojana, wormsa i sličnih gamadi. namjestio sam da mi se svaka 3 dana pali u pozadini "tihi scan" koji konkretno ni ne primječujem, jer imam 2 GB RAM-a, a unatoć tome, stvarno ne koristi puno memorije. dakle, ne znam što više očekivati od AV-a kao običan korisnik, kakve "perverzarije" nam više trebaju osim što dotični AV nudi.
evo u cemu je kod mene problem!bit defender mi radi u kombinaciji sa Zone alarmom pro,s tim da sam morao iskljuciti firewall na BIT-u jer su se "klali" i sa ovom kombinacijom sam zadovoljan jer BIT ima i antispyware/antispam i resident shield i firewall,tako da je stvarno kompletan,a instalirao sam ga zato sto sam citao neka testiranja antivirusa i uvijek je u samom vrhu.medjutim ,primjetio sam da iako imam 2gb RAM-a,svejedno usporava rad.prije sam imao kombinaciju AVG/ Zone alarm pro i sve je brze radilo.zato sam malo zbunjen jer prijatelj koji koristi Bit defender pro 9 kaze da nije primjetio nikavo usporenje rada iako ima 512 RAM-a.Izvorno postao zerobravo
![]()
Ako Se Želite Zaštititi Koristite Bitdefender Bolji Je Nego Nod32 I Neusporava Komp Kao Što Ga Uporava Nod 32![]()
meni se cini da bit defender vise usporava nego Nod32.
U mene isto.Izvorno postao zmija
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
ne znam kaj se to svi furaju na nod 32 no meni je najbolji mcafee kao antivirus a zone alarm pro kao firewall (cojk sve blokira zaredom, a to zna zivcirat kao meni na mom p3 733mhz)
evo jedna dobra usporedba antivirusnih programa za 2006:http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/
Antivir niš ne usporava komp, bolji je od AVG-a
Preporučujem![]()
haha... očito da ovdje nešta ne štima...Izvorno postao zmija
recimo nema kvačica kod ovoga za nod, a nod to ima...
WebMail Protection
Online Virus Scanner - to mu je najbitnija stvar...
Phone Support
User Forum
a onda ono jaako bitno većini ljudi...
Nod 32 uzima jako malo radne memorije za svoj rad...
Bookmarks