Da, ni meni ne radi link!
BD pošalji proračun...
jsp_m, link ne radi ni nakon izmjena...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da, ni meni ne radi link!
meni radi![]()
Dajte pošaljite taj imenik na marko.strizic@inet.hr
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
ja dobio, LOLČINA su mi opisi...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ajd dignite ovdje ili na neki server i gotovo
Tako je, šta nas mučite i zafrkavate, ak imate napravite upload pa da i mi možemo skinuti!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Da tako je!!
Link obrisao Joker
trazi password
mamicu mu!Izvorno postao coma_zgb
evo stavio sam ga na http!
Link obrisao Joker
Zadnji uredio Inovator : 19-02-2005 u 00:08
Imenik je shranje, barem meni...!![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
kaj niko te ne zanima ili si ih sve isprobo![]()
dobar grah daleko se čuje
Ma ne zanima me, em mi se neda nit citat tko je tko nije zato kaj je sve tesko za citat...
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Bolesno! Nemam riječi.
nevjerujem da vas još drži to toliko!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
da ali to je cenzuirana verzija. origina jel od 800 i više ljudi među kojima su poznate osobe. ovdje su one izbrisane
da, tu oriđiđi verziju treba vidjeti... iako sam se sad sjetio koliko se pričalo i o produženoj verziji severininog filma, pa na kraju niš od toga, samo je zamrla tema... tak je možda i s ovim...
Taj "original" od 800 imena sigurno ni ne postoji ili ga je netko vlastoručno nadoštucao. Taj od 441 imena je original.
a kako to znas?
ne radi, kaze da je fajl ostecen...Izvorno postao Inovator
Link obrisao Joker
kaj Capane u akciju......?...?
Capane ČUVAJ GUZUUUUU![]()
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks