iskustvomIzvorno postao damgol
![]()
iskustvomIzvorno postao damgol
![]()
Neka tetka s još par njih kao potpora imala je previše slobodno vremena. Znam iz druge ruke da se s tim popisom i ucijenjuje i prijeti.
sad je bilo na rtl-u na vijestima o tome,čista glupost,100 poziva likovi tamo prime zbog je*enog popisa
...evo baš čitam taj imenik i mogu reći da su skoro svi sa foruma na njemu...
lool, kaj nisi čito u Mobilu da mobitele najviše koriste homosexualciIzvorno postao dmi
![]()
LOOOL tomo, ma LOOLČINA!Izvorno postao tomo
Slažem se. Koda tim ljudima nije dovoljno muke kaj su to što jesu i kaj povrh svega žive u hrvatskoj, koja je jedna od konzervativnijih zemalja...Izvorno postao Frish-KI
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nas kaj ja se potpuno slazem sa Rojsovom izjavom da je to bolest (homići)! Koji normalan čovjek moze biti homić?? Kako veli nemre muško muškom napraviti djete...(bit će manje Hrvata
) Nije bog bezveze stvorio rupu i nešto što tu rupu zatvara
![]()
![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Šalu na stranu, al kako Tomo veli - fakat me zanima tko ga je i zašto objavio. A što se ljudi tiče - priznajem: imam dva frenda koji su deklarirani. Nisu par (njih dvojica) ali su gay-deklarirani. Pa me čisto zanimalo da li su na popisu ili ne. Ništa više...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Koji kretenski razlog zbog kojeg se gejevi moraju plašiti. Da postoji imenik sa str8 ljudima, nikome ne bi bio zanimljiv. Pa sad zaključite čemu je objavljen, odnosno slan unaokolo.
Pa postoji, bivši imenik.tel.hrtu i tamo bi koji homo zubunom uletio
![]()
Evo i ja radim jedan imenik(zahebavam se) i bit ćemo svi sa foruma...
![]()
![]()
![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Dovoljno je što postoje homofobni likovi, ali ne, oni sebi moraju raditi takva sranja. Sami sebi su najgori neprijatelji ispali.
Ma zlo mi je kad se sjetim koliko smo homofobni. Stvarno, većinom (i na moju veliku žalost) hrvati su prave pravcate balkanske machošovinističke seljačine. Žalosno.
Da se razumijemo: jedino mi kod gay-populacihje smeta što stalno naglašavaju da su gay. Meni ne smetaju. Al ja sam hetero, pa ne idem okolo po gradu s transparentom "ja sam hetero". Damn, briga me šta radiš, tvoja stvar, al ne moraš mi s njom skakat po glavi. A isto ide i feministice i slične piz*rije.
Tko je taj imenik objavio, i zašto - to je problem. To nije u redu. Fakat bi neki ljudi, brijem, mogli doću vrlo, vrlo neugodnu situaciju. Nažalost, velim, jer niej u redu da se ljude obilježava žutim Davidovim zvijezdama (asmo USPOREDBE radi, da netko ne shvati krivo) samo zato jer vole nešto što ti, ja, on....itd....ne volimo.
Nemojmo generalizirati ono ičega, pa ni oko ovoga. Ne neglašava svaki gej da je gej, ali se zato kad to neki napravi, stavlja se u prvi plan. A to s transparentima nije ništa drugo do izleženja iz sjene u kojima moraju biti zbog netolarantnog i zatucanog društva te traženja istih prava, a ne nabijanje na nos drugačije seksualnosti heteroseksualcima. Inače vani ti skupovi su živi partiji i ludi provod, a kod nas mora patrolirati policija.
Ljudi su največe životinje, u životinjskom svijetu ne postoje gay sklonosti i to je prava narav opstanka, gay je samo dokaz kako smo izopačeno društvo i kako je ljudska rasa dobila pravac u krivom smjeru. Homoseksualnost ne toleriram! i nema veze za zapadnjačkim načinom shvačanja. Baš me zanima kako bi vas dvojca reagirali da vam sin danas sutra dođe i kaže "..tata ja sam *****". Taj lobi uzima previše maha i netreba ga prihvačat, jer to je kuga 21st. Još su mi gore "dvocjevke" zbog kojih danas ima velik broj zaraženih u svijetu. Da, Aids kosi i nedužne, one željne prirodnog razmnožavanja. Bolest rađa bolest.
Homoseksualnost je prisutna i među životinjama, valjda zato kaj im je nespretno drkati, pa ako nema žemke, rupa je rupaIzvorno postao tomo
![]()
kako nema,ako si gledao na tv-u bili su pingviniIzvorno postao tomo
Ajd na kraju krajeva, jel dobio ko taj imenik???
Moze li i meni netko poslat.
perisa@net.hr
evo poslo sam ga WBu pa nek vam on pošalje
dobar grah daleko se čuje
ma kaj hebesh, na kraju taj imenik niti ne postoji...to je bila patka za valentinovo.
meni ne treba taj imenik, sad sam srdit jer se ova diskusija zamrsila. nek si homoseksualci uživaju i imaju taj imenik, bash me briga. Nađi ti nama Playboy imenik, sa zekicama, ja ču se prvi potrudit da kruži internetom![]()
![]()
wb, posalji i meni slash9@gmail.com
Mislim da sam malo krivo bio shvaćen...al neka, ne da mi se sad upuštat u rasprave.
Bit svega je da je mnogima, očito, nastala šteta s objavom tog imenika, pa mi se zato to ko ideja ne sviđa.
Bookmarks