daj grozni smo, ostavimo ove gluposti za nogomet... ljudima zagađujemo temu...![]()
daj grozni smo, ostavimo ove gluposti za nogomet... ljudima zagađujemo temu...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pih.......drugi put![]()
Sad sam se ispovraćao. Vidio sam (mentalnu) sliku WBa u svlačionici nakon nogometa. Kako pokušava upecat nekog....ma strašno nešto! I to nam je budući gospon doktor!??!?
Ajajajajajaj![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
eh pa ja,gog i tomo tu gadost gledamo svaki četvrtakIzvorno postao BlueDevil
ma da ne zaboravim i reći TRPIMO![]()
BD LOOOOL!![]()
@gog: pa ti se svaki dan ponadaš, ali štanga, sori stari...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...da, daaaaa ovo je javno pa se prenemažemo...
sad si lijepo otpuhnite i probajte pronaći snage u sebi da si priznate...
(cjelo vrijeme mi ne ide iz glave ona epizoda prijatelja kad veliki J objašnjava kako mu njegov krojač uzima mjeru za hlače)
LOL dmifakat LOLčina
Ma pusti, uskoro će i to se riješit. očnije, čim se onaj popis pojavi, vidjet ćeš kto je u top-ten
Dam se kladit...
Nije to nekakav chart. Jednostavno popis sa ponekim podacima.
ma ne dajte se, dečki... ostanite muški...please!!!
šta da se čuvamo za tebe a nastranče jedan![]()
A čuj...u mojim godinama uloviš šta možeš i zahvalan si za to...
fak pa ja i jesam u tvojim godinama![]()
Konjino stara! Olupino! Za rezalište si, za niš drugo!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joj došo sam do imenika. nema mog broja. Sad malo lakše spavam.
dobar grah daleko se čuje
A da ga spreadaš malo? Moj mail, primjerice, imaš u mom profilu. Aj pliz!
LOOOOOOOOOOOL znači tebi to treba, ha? LOOOOOLIzvorno postao BlueDevil
![]()
![]()
![]()
mozes i meni mejlat : slash9@gmail.com
jeste loodi pa da me HHO i iskoak ganjaju. u stvari kaj će vam.
znatizelja....
ajd i meni pošalji taj imenik ivan.pavlina@kr.htnet.hr
Ljudi žele znati dal su pederi...!![]()
ajde nered udjeli dobrim dusama taj imenik, mene fakat zanima dal sam *****![]()
pa mi to zanamo ne moram ti slati![]()
ŠTA ČE VAN GAY IMENIK,DA ZNATE KOGA NAJBLIŽEG DA ZOVETE DA VAS NATAKNE KAD VAS SVRBI PAKŠU?!?!de okanite se gluposti,neko nije imao pametnijeg posla i provalio to sranje,i šta da je istina,puca vam ku*ac,niste na popisu!
Bookmarks