Pretraživao sam forum, ali nigdje ne nađoh ovaj problem. Naime, kada god zaključam tipkovnicu i zaklopim mob, vanjsi LCD se ne gasi. Ima li tko iskustva s time?
Pretraživao sam forum, ali nigdje ne nađoh ovaj problem. Naime, kada god zaključam tipkovnicu i zaklopim mob, vanjsi LCD se ne gasi. Ima li tko iskustva s time?
Zadnji uredio CyberLord : 13-02-2005 u 18:45
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
To se i meni događalo, ne znam zašto ali nekad mi je display svijetlio, a nekad ne. Nikad nisam saznao, ali nema veze sa software-om mobitela jer sam ga mijenjao puno puta i uvijek isto!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
meni standardno svijetli kad zaklj. tipkovnicu...
kontam da to nije do SWa 100%
Ja ga pustim jednu minutu da tako svijetli(možda može i manje),onda ga opet otvorim,pa zatvorim,i nakon par sekundi svijetlo se ugasi.
a ja vjerujem ak se ne varam da mi je prije gasilo vanjski display a nakon nekog vremena vise se ne gasi..jedino sto sam pikao po seemovima a sad sta je nemam pojma mozda neka kombinacija necega ko zna cega..Izvorno postao wragg
Koliko znam, negdje smo se bavili ovim problemom. Nebitno - fora je da to uvijek radi i da to svima radi, na svim verzijama softa. Tak je, nažalost, i ne ide drugačije.
@wragg: probao sam ali nisam uspio - svjetlo mi i dalje stalno gori. Jesi siguran da radi tako? Koji flash/flex imaš?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Lažem, stvar radi! RADIIIIIII!!!!
Ovako kako wragg veli: zaključat tipkovnicu,. pričekat malo (oko minute, mislim da sam čak i mrvicu manje čekao) pa ga otvorit i zatvorit. I svjetlo se ugasi!
Tip: kad sam ga prerano otvorio (svjetlo se nakon toga NIJE ugasilo), unutarnji display mi je bio crn (ništa na njemu). KAd je prošla minuta, kad sam ga otvorio, vidio sam sliku na displayu unutra i pisalo je "keyboard locked" - nakon toga se ugasilo i vanjsko svjetlo.
thanx, wragg, riješio si nam stari problem!
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Pa,čuj,i vi ste meni dosta pomogli prije par dana kad sam tek kupio v525,pa moram i ja nešto pridonijeti ovoj "Motorola zajednici")
Znači,ako je display crn kad ga ponovo otvorite,treba čekati još malo.
ne moras nista to je samo tvoja dobra volja kao i svih nas koji smo vodje svatko svakom pomaze..Uglavnom sve pohvale!!Izvorno postao wragg
Svaka čast. Trebalo je to skužiti. Ja sam primjećivao da se nekad gasi ali u većini slučaja display bi svijetlio.
Ko bi reko!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Hvala, wragg![]()
Na mom je mobu dovoljno čekati cca. 10 sekundi, ali je fora da ako za to vrijeme pritisnem neku od vanjskih tipki, vrijeme se resetira i moram ponovo čekati 10-tak sekundi od pritiska na tipku da otvorim mob.
@BlueNeon: Nisam siguran što misliš, eksperimentirao sam i sa tom postavkom, ali je uvijek 10-tak sekundi u pitanju.
to ti određuje vrijeme isključivanja displaya u postvkama...meni je bilo naređeno na 2 min pa sam morao čekati 2 min i onda ga tek otvriti/zatvoriti....al sad sam skinuo na 1 min.....
TNX PPL
ma niš ja se zabljunio....namjestio sam i sad sve šljaka i nakon 20 sec...sorry krivo sam napisao...
@bombadill Da,tako je.Dovoljno je 10-ak sekundi čekati i to je to.Hehehe,koji dobar osjećaj.Ja kao Motorola n00b skontao nešto "revolucionarno"![]()
![]()
Svaka vam čast... RADI...![]()
![]()
![]()
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
Bookmarks