ispravka koristiš SE6452AXXP10F9
drugo...moraš na mobu u postavke-Java-Učitavanje Java programa==== uključiti, onda ti on kaže Umetnite Kabel i tek onda otvoriš MidWay pa dalje nastaviš sa ovim ...opening JAD file........
Pokušam staviti na mob. igrice i programe, radim po uputama koje sam pronasao na bluedevil stranice.
neznam u čemu je problem, sa prvim flashom i flexom za V600 je sve radilo, sada koristim SE6452AXXP10FP, TRIPLETS G OB.09.58R.
*U MIDwayu mi se pojavi:*
Opening JAD file.............[OK]
Connecting the phone.........[TIMER EXPIRED]
Downloading canceled.
ispravka koristiš SE6452AXXP10F9
drugo...moraš na mobu u postavke-Java-Učitavanje Java programa==== uključiti, onda ti on kaže Umetnite Kabel i tek onda otvoriš MidWay pa dalje nastaviš sa ovim ...opening JAD file........
Radim tako cjelo vrijeme ali ništa. Pojavljuje se opet:
Opening JAD file.............[OK]
Connecting the phone.........[TIMER EXPIRED]
Downloading canceled.
Jesi li namjestio COM port u Midwayu?
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
I piše mi na mobu JAL veze je aktivna! Neznam u čemu je problem...
Jesam namjestio!
Hvala na pomoći, uspio sam ali jos neznam u čemu je bio problem!
možda ti se kabel malo klimao pa ga nije htjeo učitati....
Tako i kod mene nekad bude,pa ja onda krenem mjenjati portove.Nekad mi upali na COM4,a nekad moram skrolati do COM9
glavni i jedini problem je u portovima...o tome je bilo vec rijeci...ima nekoliko portova koje midway prihvaca kao odgovarajuce ali samo jedan radi...(ova poruka timer ex... je kad postavis port koji midway prihvaca al ne ostvaruje komunikaciju prek moba..)Izvorno postao wragg
Ili je kontakt na kabelu ili je krivi com port ili nije prvo uključen JavaAppLoader u mobu (PRIJE umetanja kabela). Uvijek je jedna od te tri stvari.
Tip1: prvo JavaAppLoader, onda spojit kabel, onda u DeviceManageru vidjet koji je COM port, onda pokrenut MidWay i namjestit dotični com port. I mora radit.
Tip2: kupit USB BT u HGSpotu za sitne novce i koristit OBEX-push. I izbjeć tako tri tone p*darija sa kabelom, midwayom, com portom, JAvaAppLoaderom i slično.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
to je za sada najbolje rješenje....i još ako imaš Widcommove drivere (ja sam ih dobio uz MX900 BT miša, koji prima i sve ostale BT uređaje) za BT onda ti je stvarno život olakšan....Izvorno postao BlueDevil
Opet ne želi! Sada kada idem na mob. na Java Postava, nemam Učitavanje Jave nego samo Java sustav!?
daj ukljuci si u seemu 0032_0001 ucitavanje java amplikacija..Izvorno postao M. NeMeC
Kako da ukljucim? Probao sam u Visual Seem-u ali ne ide.
ak imas seemplayer najlakse ide prek njega skini 0032_0001 otvori prek seemplayera i njmu u seetingsu ukljuci java aploader...idem ti pogledat sta tocno koja adresa i koji bit..Izvorno postao M. NeMeC
offset 43 - bit 0: Settings > Java Settings > Java App Loader (1 on, 0 off)Izvorno postao M. NeMeC
Hvala. Jos me zanima da la za funlight.pat moram prčkat seem-ove, ako da što točno treba??
I pomoću kojeg programa da stavim gore seem??
trebas si samo opet u seem 0032_0001 ukljucit ring light da bi na mobu mogao ukljucit blicanje i stavit funlight.pat u /a/mobile/audio/Izvorno postao M. NeMeC
Kamo da stavim seem 0032_0001 kad ukljucim Javu i Ring Light???
Ne mogu uključit ring light...
Izvorno postao M. NeMeC
iskreno se nadam da ovo stvarno neznas a ne da me zajebavas sa prvim aprilom..imas p2k menager i brdo drugih p2k programa..
mozda ti je problem do funlight.pat..a jesi sve zakompliciro moj savjet ugasi komp i idi spavat danas nije tvoj dan.Izvorno postao M. NeMeC
![]()
Nisam glup da bih se zajebavao, najozbiljnije neznam. Probat ću
Bookmarks