Cuo sam da je ova igra jako dobra pa me zanima gdje je mogu kupiti i po kolikoj cijeni,hocu original jer mi treba cd-key za online gaming.Hvala
Cuo sam da je ova igra jako dobra pa me zanima gdje je mogu kupiti i po kolikoj cijeni,hocu original jer mi treba cd-key za online gaming.Hvala
Po mom misljenju krivo si cuo... igra nije nesto posebno
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Da bas kaj veli " Player 4 ever " igra nije bog zna kaj, ali nije tak ni losa za poigrat se u multiplayeru...![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
pa u hackeru su dali 90%
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Po meni je ovako:Izvorno postao Vuxs
-bar 70% ukupne ocjene igra ce dobit za novi engine ili ljepsu grafiku i sl...
-od ostatka max 5% je njena igrivost na duge pruge, jer vecina tih hitova kolko-tolko neslavno zavrsi svoju eru nakon par mjeseci.... kao npr Far cry i Doom3.. Zato ne gledam te ocjene i prije cu isprobati igru od pirata pa tek onda kupiti original (ako trebam kupiti orig. jasno).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Koliko ja znam nijedan counter strike nije bio za single player(bio je previše jadan single player)On je meni samo koristio za multiplayer
Bookmarks