Blago vamaIzvorno postao Eminem
Ne bi ni ja nikad u gimnaziju
Dođite u TIOŠ..![]()
možda je rođena s tim, a možda je to ČERNOBIL... :)
idem u 9. i mogu ti reć' da je pola profesora debilno, a ja sam kao dobio lakše.
znači, oni koji se upišu na jesen će dobit' još gore profesore, a vjeruj mi, ovi su katastrofa. iz mog razreda je samo jedan tip im'o prosjek veći od 4.0, a on uči
noć i dan.
ja i mislim učit...ali ovo bi bilo previše ako je istina Jel s tobom ide Petar D.?Ovo za škole kaj sam rekao...u ovim godinama je ipak važno kako ćeš se formirat psihički...znam dosta geek-ova koji imaju po 20god...a sisiu nisu vidjeli uživoIzvorno postao Echtelion
nemam pojma 'ko je taj tip
ma šta ćeš u gimnaziji i jel misli tko od vas poslije srednje na faks
Ja,na pravo najvjerovatnije![]()
whatever
...a nisi još ni osnovnu završila,već planiraš kud poslije srednje...svaka čast...Izvorno postao Flejmka5
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...još dvije za fotografa,onda vojska pa šljakanje,ženidba,djeca,unuci i grobIzvorno postao zeus
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa kad je pitao..Moras uvijek biti spreman na buducnost
![]()
whatever
Pa ne treba u Ruđeru imati ženski (iako bolje da ih ima)!!!Ak ih ne bude bilo onda niš!!!Zato se i izlazi van u kafiće!!!
najviše ženski ima u ekonomskoj,ako nekog zanima
Ne,nego u Ženskoj općoj gimnaziji Družbe sestara milosrdnica.Izvorno postao zeus
![]()
whatever
Naravno da na ekonomskoj ih ima najviše tamo sad idu skoro svi jer baš i ne trebaju neke ocjene!!!!
ajde mi recite zasto nebi nikada u gimnaziju?
pa sad je to relativno...ja sam iso u tehnicku srednju a sad idem na elektrotehniku visu....i nakon mjeses-dva osto sam paf kad sam vidio kako cura iz gimnazije radi na osciliskopu, a ja kao tehnicar se mucim s tamo nekim polovima i amplitudama....mislim da te gimnazija pripremi na oštro ucenje a to je za faks najbitnije.
Zato je u miocu zakon, dobro nas uce programirat a to je odlicna priprema za faks...sjecate se mozda na televiziji prosle skolske godine, programeri iz mioca (iz mog razreda) 2. u svijetuOriginally Posted by Cyberphere
Heh. Znam kak ti je. Ja koji sam imao u srednjoj 3 godine 5 iz programiranja sad se jedva provlačim dok sve cure imaju 4,5![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
E jel znas nekog Relju?Izvorno postao Atno
whatever
tehničko veleučilište-elektrotehnički smjer (neznam kak je tebi bilo u srednjoj posto sam procito da si iz ruđera al je apsolutno nista nisam naucio u tesli)Izvorno postao cyberphere
ja recimo u miocu iz matematike pisem oko 15 testova godisnje
E ove su mi najbolje.. 'jel znaž nekog mirka'...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks