jel mi moze netko tko ima 6600 rec kakva mu je kvaliteta zvuka u slusalici dok prica?
ja sam ga danas kupio i nesto me pocelo zafrkavat...
jel postoji na njemu mozda riktanje kvalitete zvuka, kao kod starijih nokija ( half rate) ?
jel mi moze netko tko ima 6600 rec kakva mu je kvaliteta zvuka u slusalici dok prica?
ja sam ga danas kupio i nesto me pocelo zafrkavat...
jel postoji na njemu mozda riktanje kvalitete zvuka, kao kod starijih nokija ( half rate) ?
ma na obicnoj slusalici na telefonu....
i kak ti dugo drzi baterija?
danas sam cijeli dan mrdo po njemu pa se bas i nije iskazala
navikni se da ako ga ''mrdas'' trajat ce ti uzasno kratko,moj rekord je da sam ga ispraznio za 4 sataIzvorno postao pedala
!!moras svugdje sa sobom nosit punjac
meni je v.5.27.0Izvorno postao cyberphere
brijem da mi je slusalica riknula, kaj zna ko kolko otprilike kosta nova i u koji servis je najbolje da otidjem?
na loudspekeru mi je sve ok, samo ova sere...
Ovlašteni servis ti je Mobis u Heinzlovoj, a kolika je cijena to ne znam...sudeći po cijenama, sigurno par sto kuna...
Bom Chicka WahWah
e ja ti imam zvucnik za nokia uredaj 50kn. posaljem ti u servisu tije 150 s ugradnjom a ugradnja je super jednostavna. naime imo sam jednu nokiu iz koje se slabo culo sugovornika, i ja oso u servis i oni zamjenili taj zvucnik za 150 i na karjau se ispistavilo da je sasvim nesto 10 otislo i onda sad imam taj 1 novi zvucnik (jer nisu ga htjeli nazad,a stari mi je vracen)
ako to nece onda ti je najbolje rjesenje servis.
naso sam servis u zg u kojem mi lik s montazom trazi 80kn
da ali ako to nije MOBIS-ov servis,garancija ti više neće vrijediti...znam iz osobnog iskustva...
najbolje ti je ići u MOBIS Electronic...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
ja ti to sve napravim za 50kn. ili cu ti poslat zvucnik i ti ga sam montiraj u mobisu ce ti izbit bar 100kn. a problem je vrlo jednostavn. zvucnik je odma iza maske
a cuj sigurno nisi bio pazljiv. 6600 ima zamjenjino kusicte,dakle to se moze. a mislim da 50kn je najjeftinije sto postoji.
e pa vidis i sam, to je sasvim druga prica. sve se to da rjesiti vrlo lako i jeftino.
Bookmarks