Cuo i citao i kazem ti da je samo zamisao jednog cove o tome kako bi n-gage ustvari trebao izgledati. To sigurno nije doslo iz Nokie.
Cuo i citao i kazem ti da je samo zamisao jednog cove o tome kako bi n-gage ustvari trebao izgledati. To sigurno nije doslo iz Nokie.
SKR. je SKR. za SKR.
Ah steta, ja se vec ponado...![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
sumnjam. nakon sto bas i nije dobro prosao na trzistu, ali bi bilo lijepo vidjet nasljednika. ja sam vise nego zadovoljan s njime
cisto sumnjam da ce izaci nasljednik,n-gage se mogo mjeriti sa game boyima i slicnim igracim napravama ali sad izlaze nintendo ds koji je cijenom vrlo pristupacan i kralj rucnih igracih konzola sony psp naravno.
tesko da ce ih nokia moci nadmasiti
da doci ce, ali kod nas ako nemozes nest iskopirat onda neces ni prodat tak ni igrice za gameboy advance, sp ili dc te ni psp. malo sam ljudi vidio s rucnom konzolom u dzepu. originalne igrice su preskupe
s time se slazem ali mislio sam opcenito gledajuci, a ne na nas balkance.....no nokija ionako nema profita od n-gageovih igrica,vec su u gubitku.
a psp ima brojne druge mogucnosti osim igranja a podrzava ms duo karticu....znaju oni to,sve su to trikovi....umd ces morat kupovat ako zelis igrat....a filmovi,muzika to ti je na raspolaganju..
Razmisljao sam o kupnji psp posto kod nas nece biti skuplji od 1500kn, ali jedini je razlog zato sto su igrice pretjerano skupe a zato ga i kupujem. ne krivim izdavace imaju postene cijene al kad dode kod nas u ducan od cijene 200kn dođe čak i do 500kn, tak da na PSP nemam prigovora
mislim da ce cijena biti veca od 1500 kn ....negdje oko 1800 ako ne i dva soma...kod nas je uvijek skuplje a moras znat da ce se u europi prodavat samo onaj value pack koji sadzzi slusalice i navlaku i karticu od 32 mb.
mislim da cu ipak sparat za playstation 3
Pogledajte samo ekran. Vidi se da nije s60.
SKR. je SKR. za SKR.
@hrco e tu ces se nacekat....
@djomla, ma jasno da nije to ti i ja mogu nacrtat...bile su svojevremeno fotografije na terracro-u nove n-gagice koja je vise nalikovala nintendu ds nego mobitelu...sve su to lažnjaci,istina je gorka i bolna....mozda vise nikad necemo vidjetni novi n-gage...bweeee
N-Gage je mrtav jos od samog pocetka,a QD je samo posljednji trzaj Nokia-e IMHO......![]()
Pa da, to sam ja na terracro-u i citao.
SKR. je SKR. za SKR.
Bookmarks