imas link za dowson creek sve serije i
dal imas za ovu nasu sapunicu villa marija
imas link za dowson creek sve serije i
dal imas za ovu nasu sapunicu villa marija
ako naletim na dowson creek postat cu, a villu ti garantiram da nikad nitko niti nece staviti na netIzvorno postao khideg
ko bi to iso ripat trebo bi bit malo
![]()
Ja preporučam www.bearshare.com
Tamo si skinete program i imate sve žive filmove...ja imam DSL i skida mi filmove brzinom između 250 i 800 Kbp/s, ovisno o opterećenosti kompa i veze s koje skidam...![]()
Bom Chicka WahWah
kakav je to program koji tebas skinut? necu neki spyware ili dailer neki
bearshare ti je nesto kao eMule i slicni p2p programi...
maraschino - PTICICA
http://www.centralfilmes.com/filmes.htm navodno radi sa IE->"save target as"
navodnoIzvorno postao niten
![]()
ma to je muljaza,nailazim cesto na takve stranice
btw. filmove koje si napiso nemogu nac,najlakse mi je nac nove filmove,npr one koji su tek u videotekama ili u kinima.
vec uru vrimena trazin 'ta divna splitska noc' ajde netko...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
to na netu neces nac,eventualno na nekom dc++ balkanskom habu,ali i tamo su sanse male
ima li tko link za download filma nives celzius?
maraschino - PTICICA
misliš na ono sto je navodno snimila u puli s nekim pjevačem il što je već?ima li tko link za download filma nives celzius?
imaš za meet the fockers link?
ftp://movies:movies@24.199.10.7/LATEST%20MOVIES/
posto ekipa skida ko sumanuta probavaj svakih 10-20 min pa kad uletis skidaj.
btw. evo i torrent link
još pokušavam![]()
jel to za celzijus ili šta?
cini se da nebude nista od tog ftp-a,imo sam nekoliko http linkova za taj film al su sad svi dead,ako je takva frka ostaje ti torrentjoš pokušavam![]()
nije za sisatu,mislim da njen video uopce nije izaso u javnost i nemoze se nigdje nabaviti,to samo ona kenja da ima pa kad ce malo popustit njena medijska pozornost onda ce joj ga netko slucajno "ukrast".jel to za celzijus ili šta?
frend je to trebao skinuti s posla,a nemože preko torrenta...nema veze
Bog svima,sto se tice downloada probao san sve torrente treba mi tri dana za skidanje filma ili igre,koristim lime wire pro sa njim skinem 4-5 filmova za jedan dan ko od sale brzine izmedju 40 do 150 kbs,jedini nedostatak nema toliko puno igara kao torrenti.Izvorno postao zeus
A koi paket dsl-a imas?Izvorno postao STORMRAIDER
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Ak trebate kaj filmova imam ja mogu vam spržit(besplatno).Ak trebate javite na PM
Bookmarks