Poslusaj me i nemoj forsirati bilo kakve pokusaje da napravis temu na 3650, kad to nije moguce. Mozes imati nesto sto lici na to ali ne i ono sto je na 6600. Ako ti to toliko znaci kupi 6600 i resen problem.
Samo savet od mene....
može neko uplovdati taj program ovdje ili mi ga poslat na: ivan.pavlina(et)kr.htnet.hr? ajde ljudi molim vas![]()
Poslusaj me i nemoj forsirati bilo kakve pokusaje da napravis temu na 3650, kad to nije moguce. Mozes imati nesto sto lici na to ali ne i ono sto je na 6600. Ako ti to toliko znaci kupi 6600 i resen problem.
Samo savet od mene....
www.mobilnisvet.com
dobro ti mandoyu govori,okani se toga,to ti je isto ko i teme na n-gageu...jednostavno no way!!! mozes koristit smart luncher ali to nije tema nego program koji simulira temu ili one flash teme koje zapravo ni ne rade.
flash teme su najvece sranje koje sam vidio....kad ih stavis nemozes nis s mobom!!
a za smartlauncher sam cuo da zdere bateriju ko lud!!jedino alternativno rjesenje bi bilo sysiconz-program koji mjenja samo ikonice ima ih dosta vec napravljenih samo ih treba potrazit po netu!
tocno disco....smart luncher zdere bateriju,al kad sam to spomenuo na official n-gageovom forumu svi kazu: neeee,meni traje normalno baterija...mozda ovisi o necemu
a koji ti je nick na n-gage forumu??isto sodom?Izvorno postao sodom
Dobro su ti rekli, promjeni si ikonice sa sysicons programom, stavis neki ludi wallpaper i logo, i neku dobru colour shemu!![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
.............daIzvorno postao disco
di da nabavim color shemu?Izvorno postao Atno
dal je to isti tip color sheme ko i na MC60?
daj nek mi neko pošalje taj sysicons na ivan.pavlina@kr.htnet.hr
...ne odgovaraju ti sheme sa mc60Izvorno postao ipavli19
,kao ni java igre i sl...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks