ha,to ti je samsung! Ne mozes ga natjerati da istovremeno zvoni i vibrira! To je nemoguce.
Kako natjerati ovaj model da vibrira prilikom primanja SMS poruka....totalno mi je cudno...a kad se stavi za alert type vibra+melody...on samo vibru dere......ak neko zna neke finte ili kodove nek mi please javi
ha,to ti je samsung! Ne mozes ga natjerati da istovremeno zvoni i vibrira! To je nemoguce.
Nokia je Nokia, ostalo su mobiteli !
Ma sve stima....ajd...nema veze....nek mu bude ..ali za SMS uopce ne vibrira...za zvonjavu prvo odvibrira pa onda zvoni..a za SMS ili zvukic ili banana....jel ima neki software upgrade ili neka fora da se vibra uoali i na SMS
Ja sam bas probao dal je ista situacija i na modelu A300? I odgovor je : je!
Telefon ne vibrira i zvoni istovremeno.
Što se tice promjena softvera, odnosno ispravaka u odnosu na starije verzije,pošalji upit Samsung distributerima u Hrvatskoj. Brzo ces dobiti odgovor. Inace ne pratim Samsung aparate pa ti ne mogu dati konkretan odgovor za softver.
pozdrav!
nažalost, niti samsung distributer baš nema običaj pratiti samsunganego ga samo kao prodaju... osim ako se nešto nije promijenilo u zadnje vrijeme al čisto sumnjam...
Ako oni ne znaju,onda lijepo mailom direktno pitaj Samsung.
Oni ce ti vjerujem dati odgovor.
Bookmarks