mozda imas previse idijotskih stvari koje ti jedu memoriju ?!?
Bok ljudi, od prije par dana komp mi je sav nekako usporen, i često kad startam programe mi zablokira da ga moram restartat.Znate li možda dal mi je to neki virus upao ili što??? Pretraživao sam komp sa mnogo anti-spy-a,-virusa... al ništa nisu pronašli...
mozda imas previse idijotskih stvari koje ti jedu memoriju ?!?
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Pokusaj instalirati TuneUp utilities i napravi "1 click maintance", i još snimi "System Mechanic Professional" i očisti komp od smeća. Znam da ne ulijeva nadu, ali je meni puno, puno puto pomoglo. Pogotovo očisti redegit sa "Registry Clean Expert" programom, čudo od programa. Meni uspio popraviti preoblem, koji nijedan soft nije uspio. Pokusaj, nista te ne košta, a vjerujem da će riještiti tvoj problem!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Ma nee, imam preko 25 gb slobodnog prostora...Izvorno postao BranX
Thanx, pokušat ću!Izvorno postao sstrizic
Izvorno postao Nyx
![]()
Misli na ram memoriju...![]()
branX nije mislil na slobodni prostor na HD, nego na RAM memoriju...
ej flashy da ne bi ispalo ko da sam te kopiral, ja nisam tvoj post ni videl...
Disc defragment
ma kaki defragment,snimi si na cd podatke koji ti trebaju i format cIzvorno postao tomo
...to mora biti zadnja solucijaIzvorno postao zeus
![]()
meni recimo, je to prva solucija...Izvorno postao tomo
pre ljen sam trazit rijesenje problema...![]()
Ma dobro ja već imam komp preko 5 godina, ali ga nikada nisam defragmentirao. Uvijek kad mi je bio tako usporen- to je značilo da je pun smeča-spybota,virusa, i te gamadi...Uvijek sam ih se riješavao Nortonom. A sad nikako da ga (ih) pronađem oca im
Jos samo reci da nisi ni format radio. Zvizni mu jedan duboki c i ima da leti![]()
Tako je, ali šta ako se čovjeku ne da ponovo sav soft instalirati, pogotovo neka crackirana sranja. Znam kako je to!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Da,... ... ima puno softvera za uklonit ta sranja, probat ću nać kojiIzvorno postao sstrizic
isuse i boze...Izvorno postao sstrizic
uzmi 19 DVDova ili preracunaj to u CD-e i stavljaj programe gore...
Kome se to da radit??
a pogle realnije, kolko ti programa uopce ne treba nego ih istaliras sa svrhom, eh mozda mi jednom dobro dojde...
Imaš pravo, ali uvijek imaš potrebu nešto koristiti pa kažeš "Neću to sada napraviti, neda mi se sada to instalirati!"
Zato ja uvijek imam firewall, nod32, Ad-aware i siguran sam!
Nabavite Norton Ghost, podesite sistem i napravite image, reinstalacija u 5 minuta i imaš sve baš onako kako si i postavio...
Vidiš, to nisam znao, mislio sam da takvi programi nemaju baš neku funkcionalnost. Zanimljivo!![]()
Ghost je zakon!
ghost rula! definitivno probajte,ko nije!
no comment.....Izvorno postao Nyx
ja si instaliram ponovo windowse svakih 1 godinu, stavi si sve potrebne programe,fileove na cd i intaliraj windowse nanovo . osijetiti ces poboljanje!!
pa kupio si komp prije 3 mj.zar je moguce da ti je vec poceo stekat???!? mozda jos imas garanciju.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://zezancije.freeprohost.com/
nature has forgotten its own rulez!!!!!!!!!!
http://www.mtggame.com/htmlsite/wall...on_800x600.jpg
Ma nissam lud... trebalo bi mi 2o dvd-a... Sad mi je sve popravljeno, nekako sam uspio i ova se tema može zatvoriti!!!Izvorno postao the man
![]()
Bookmarks