Plisano Srce Sa Rasirenim Rukama Na Kojem Pise Toliko Te Volim
pa nisu te ideje samo za mene, već za sve vas zaljubljene... A mislim da ću neku kombinaciju cvijece/restač/poklončić odabrat (sve zajedno, naravno)...
Uostalom, kaj cure niš ne pitaju kaj da dečkima poklone... e tu bi savjete mogli podjelit...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Plisano Srce Sa Rasirenim Rukama Na Kojem Pise Toliko Te Volim
stanga
Ne misliš to valjda zaozbiljno?![]()
podsvijesno nam govoriš da je muž pogriješio što ti je iRivera kupio?Izvorno postao Zelda
![]()
![]()
Ma odi prek vikenda, Podčetrtek je zakon i Atomske toplice su blizu, farma nojeva i najstarija ljekarna u ovom djelu Europe i najfinija čokolada, ručno pripremljena. E, si ti već bil tam?Izvorno postao whiteboy
-Za poklon joj uzmi ljepu zlatnu ribicu i okrugli akvarij ili ogromnu čašu za vinou čestitku joj napiši " Moju želju je ispunila onoga dana kada smo se upoznali, a na tebi ostaje da se brineš za nju, za našu ljubav i za mene"
Fak, divim se sam sebi![]()
uj fuj iliti liga ljigaIzvorno postao tomo
daj tomo pa di si to pročito, na mirišljavoj gumici u školi??Ma šalim se, ti si tomo nepopravljivi romantičar... blago tvojoj curi, sad sigurno doma čuva mazi i pazi ribicu
![]()
![]()
Ma imo sam ja svojih romantičnih ispada, ali mi je bed o tome na forumu...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kak si pogodilIzvorno postao whiteboy
Ma znam ja da si ti don Huan de Whiteboysmislit češ nešto, makar na čevape i pivu u 7:00 na trešnjevački plac, klopa se na štandu
ja bi tak to rijetko koja doživi
![]()
Ja Sam ProŠlo Valentinovo Bio Stavio MaŠnicu Na Makinu!neserem,ozbiljnio Sam To Napravio,al Dosta Sam Dugo Sa Curom Pa Si Mogu PriuŠtit Gluposti!evo Ideje Za Nekoga!
A pod 'makinu' ne misliš na auto, pretpostavljam...![]()
aaaaaaa neeeeeeeeeeeeeee!!! onom dvokrakom se nadam za Valentinovopodsvijesno nam govoriš da je muž pogriješio što ti je iRivera kupio?![]()
![]()
joj fuj, odvratna siIzvorno postao Zelda
![]()
govori covijek koji ima avatar koji drkaIzvorno postao gog
![]()
ili cita novine?
a kaj je tu odvratno? hm, hm,Izvorno postao gog
![]()
@sodom, što se mog avatar tiče objašnjenje je ovdje --> http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=97261&postcount=584
@zelda,
ideja za poklon je dobra, ali goli whiteboy?!?!?! naježio sam se već drugi put na isti thread![]()
LOOOOLČINAIzvorno postao gog
![]()
![]()
gle gog znam da se naježiš i da ti kralježnicom prođu trnci kad se mene sjetiš ali moraš se pomirit s činjenicom da sam hetero...Izvorno postao gog
![]()
Ubio si i zadnji plamićak nade u meni, moj život više nema smisla...
zbogom okrutni svijete...
you wish...
![]()
'ba vas pas, znao sam! Ovo nije Mobil-Forum, ovo je Gay-Bus. WB, čini mi se, vozi, a Gog je vođa puta.
Eeeee, gdje sam ja upao....
A daaaaaa? Ribicu mazi? Kaj Tomo ne može pomoć malo oko toga?Izvorno postao whiteboy
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
e dečki, dečki (gog i wb)...kak se vi tu prepirete... - a kaj bute vi jedan drugom kupili za Valentinovo?hehee
like fire....be alive
onesvjestih se...
LOOOOOOOOLIzvorno postao tomo
![]()
Mi smo jednostavni muškarci, nama je i gajba pive dovoljnaIzvorno postao U-NiQ
Mogli bi se forumaši udružiti i kupiti nešto forumašicama, nema ih baš tako puno, a ujedno ćemo ih morati i natjerati da dođu na slijedeći meeting forumaša koji zakazujem za vikend iza 22.02. ukoliko svima odgovara...
LOOOOLČINAIzvorno postao gog
![]()
![]()
![]()
![]()
može meeting uvijek
onda ćemo i poklone za valentinovo razmjenit![]()
i decki kaj ste odlucili? kaj bute kupili svojim dragim djevojkama?
Bookmarks