u pravu si možda sam malo glupo napisa najmanji,najtanji,najlakši ali već danas se može kupit jako malen uređaj sa symbian os i pronaći office aplikacije za njega ali to nema veze sa office kao recimo kod smartphona na windows platformi.(ćak ni kod pravih smartphon uređaja sa symbian OS) jer to kao navodno jesu office aplikacije (primjerice u nokiji komunikatoru) ali su još daleko od pravog offica.jedinu još prednost bih dao symbianu kod jednostavnosti uporabe ali samo kao telefona ali ni tu microsoft puno ne zastajkuje šta je već pisa i mach 1,mad mi se ćini da je ćak previše dao pozitivnih ocijena uređajima sa symbian OS jer ja sm prominija najmanje 20 mob,i to sve skupocjenih u tom trenutku tek izašlih na tržište ali otkad sam kupija MDA III ne bih ga više minja dok ne crkne a i ako crkne kupit ću ga ponovno.ali opet ponavljan samo ako će vam smartphone uređaj služit u poslovne svrhe jer da meni smartphone služi za ćitat poruke i zivkat prijatelje onda bih ga odma proda i kupija lipi mali telefon koji mi može stati i u kupaće gaćice(mudantine).
= Citat = Izvorno postao sodom
pa nebi se baš izrazio: najmanji,najtanji,najlakši onda je to symbian,jel svaka reakcija osobe koja nezna što je primjerice symbian na takav telefon je: uhh kako je to veliko,ne hvala,a nezna što se krije iza toga,ipak titulu najmanjim,najlakšim telefonima pripisao bi onim "običnim",inače ljepa usporedba symbiana i windowsa