Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 53

Tema: WoW

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    K700i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako igram WoW (original) koji sam snimio tako da sam napravio copy/paste sa drugog kompijutera. Igra mi radi super samo kada izađe novi update, ja ga skinem ali prilikom instalacije stane na neki 21% (uvijek stane na istom) i kaze BNUpdate error file is corrupt. To mi radi na svakom update-u pa moram ponovno copy/paste sa jednog na drugi komp. Zna li tko rješenje??
    Geštatenzli dopuštate li!

Svježe registriran
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav,

Ja igram wow duže vrijeme i piratski serveri su sve bolji, jasno da nisu kao blizz, jer priv kompovi ne mogu podnijeti toliku opterećenost linije... ali...

Evo jedan server www.shinra.sru.ro
    86.120.145.133
    http://shinra7.servergame.com

E sad kako si napraviš tako će ti biti, ja sam recimo našao 20-tak hrvata na ostalim serverima i dovukao ih ovdje, stoga meni je super, napravili smo guild i rulamo. Server je nov i ima možda 4 lika od iznad level 40, svi ostali su max 25,26. Inače potreban vam je patch 1.8.0.

Ak je netko zainteresiran neka dovuče guzicu

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao McLaren killah
    Ovako igram WoW (original) koji sam snimio tako da sam napravio copy/paste sa drugog kompijutera. Igra mi radi super samo kada izađe novi update, ja ga skinem ali prilikom instalacije stane na neki 21% (uvijek stane na istom) i kaze BNUpdate error file is corrupt. To mi radi na svakom update-u pa moram ponovno copy/paste sa jednog na drugi komp. Zna li tko rješenje??
    Meni bi stalno dolazili neki errori za vrijeme instalacije,ali bi ja samo kliknula ok i bez problema bi mi se skinulo i radilo.pa pokusaj i ti,nista te ne kosta
    whatever

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    MDA Vario
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao McLaren killah
    Reinstall - pa opet patchirati od nule.

Probati Blizz repair toll - DL-da fileove koji fale

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove