i ima piratske verzije jer je ja imam samo mi treba cd-key i to je to...valjda...
i ima piratske verzije jer je ja imam samo mi treba cd-key i to je to...valjda...
Lol imam 14 god...![]()
whatever
*sigh*Izvorno postao Rvs_Gamer
Znaći - instaliraš " piratsku " verziju i KAJ - gledaš login ekran LOL![]()
Daklem .... da ponovimo - imaš BETA klijent, koji NIJE sama igra već samo - klijent. Možeš ga skinuti s raznih LEGALNIH siteova.
Igra kao takova postoji na serverima. Očito se tu ekipa nije prije sretala s MMORPG-ima.
Kad i nabaviš CD key - na Blizovim stranicama registriraš CD key i otvaraš account. Od tada - putem login/password slobodno igraš WOW. Bez obzira od kuda ti igra s CD-a/DVD-a/"piratski" bitno je samo da je EU ili US verzija, ovisno na kojim serverima namjeravaš igrati ....
E,a za ostale...WoW 2. posiljka izlazi pocetkom travnja u algoritmu,a pre-paid kartica funkcionira kao bonovi za mob- dakle kupis,igras dok ne istekne-kad si kratak sa parama ne igras,kad imas para igras i tako to....
![]()
Ja bez razmisljanja kupujem cim dodje posiljka ,tko zeli kupiti mora rezervirati jer ce se opet brzo rasprodati!![]()
whatever
Dobar savijet - uzmite odmah, sada - jerbo kasnije je prekasno za kajanjeIzvorno postao Flejmka5
![]()
![]()
Dakle te se kartice kupuju u npr. Algoritmu i kartica od 100 kn omogucuje mjesec dana igranja?Izvorno postao Flejmka5
U algoritmu ima samo varijanta 200 kn-->60 danaIzvorno postao .:AM:.
Gog,nazalost ne postoji piratska verzija te igrice kao ni piratska verzija za bon na mobu.mislim,postoji ali mozes igrati samo oko 1 mj jer je to kao trial ili besplatni mjesec igranja.
samo da dodam na mom realmu sam srela oko 10 hrvata,a na drugima ih ima vjerovatno i vise![]()
whatever
AFAIK može se igrati piratska verzija, na piratskom serveru, no nisam 100% siguran...Izvorno postao Paske
Bookmarks