Odličan ubod! čestitamo!![]()
Fiat Stilo 1,4 16V Active 3 vrata
Opel Corsa 1,4 16V Cosmo 3 vrata
Evo ga drustvanjce auto kupljen!!!!!
Ondnosno potpisan ugovor poslana narudzba treba da stigne u roku od cca 60 dana.
Opel Corsa Cosmo plus 1,2 16V Twinport KW/KS 59/80
Star SIlver metalik
5 vrata
Elektricni podizaci prednjih stakala
Elektricno podesivi retrovizori, grijani, asfericna u boji vozila
Automatska klima
Radio CD s 6 zvucnika, komande na upravljacu
Vozacevo sijedalo podesivo po visini
Upravljac podesiv po visini i dubini
Zracni jastuk za vozaca i suvozaca
Djeljivo straznje sjedalo 60/40, preklopivo
ABS kocnice
Upravljac trokraki presvucen kozom
Rucica mjenjaca presvucena kozom
Servo upravljac
Sredisnje zakljucavanje daljinskim upravljacem
Trodjelni info ekran
Unutarnji filter protiv peludi
Rucica mjenjaca s kromiranim rubom
Podloga instrumenata s srebrnim rubom
Kromirane unutarnje rucice na vratima (visoki sjaj)
Kromirani gumb rucne kocnice (visoki sjaj)
Sredisnja konzola u ugljenastoj metalik boji
Dva bocna dzepa u sjedalu
Djecja brava na straznjim vratima
Zatamnjena straznja svijetla
Svjetla za maglu prednja i zadnja
Aluminijski naplatci 185/55 R15 7 krakova
Atermicka stakla zeleno zatamljena
Spusteni pragovi
Sportski dizajnirana ispusna cijev
Galvanizirana karoserija s 12 god garancijom protiv prohrdavanja
Ksenonska prednja svijetla (cijevni izgled)
Prakticni paket (drzac za naocale, ladica ispod suvozacevog sijedala, svijetla za citanje naprijed i nazad)
Cijena 96.463,08Kn
Zadnji uredio Šile : 19-02-2005 u 22:22
Odličan ubod! čestitamo!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
dobar izbor motora! taj twinport je strašna stvar![]()
Super drago mi je da ima jos zadovoljnih.
Sta kazete na opremu?
http://img1.imageuploader.net/939/Slika(710).jpg
http://img1.imageuploader.net/813/Slika(698).jpg
Pa ovaj imageuploader uopce nece da prikaze slike neznam kako je kod vas.
Zadnji uredio Šile : 18-02-2005 u 19:27
super je auto, želim ti puno sigurnih kilometara bez kvarova...
Super, super!!!!
Da cujem malo komentare na opremu, misljenja?!
cool auto.... najjaca stvar je kad sjednes i osjetis miris novog auto...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
da, meni je isto najbolji miris novog auta...A kaj iggxy ti više voliš kad auto smrdi po pušaću koji ga je prije tebe vozio?
a komentar na opremu... pa uglavnom standardna u današnje vrijeme, nema se tu šta puno komentirati... e da, osim recimo komandi radia na volanu i ksenona, to je zakon, a sada to postaje standard i u klasi gradskih automobila. Uglavnom kompletna oprema, stvarno ful za klasu...
A najbolje mi je kod opela (to sam uglavnom samo kod njih vidio) kad na popis opreme stavljaju takve gluposti koje bi svaki auto od 84-te godine trebao imati, poput brojača okretaja (istina je!) pa do tih gluposti kao što su 'kromirani prsten na mjenjaču' ili 'Kromirani gumb rucne kocnice (visoki sjaj)'...
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Šile super makina!!!![]()
![]()
![]()
Mala gradska jurilica koja ostavi za sobom i veće aute!!!
Ali molim te jedno________nemoj ga razbiti u prvoj godini (sumljam da ga nečeš "ISPROBATI")
Pamet u glavu![]()
i puno sreće na cesti!
![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
@wb
Pa istina ima dosta opreme s obzirom da je rijec o malom gradskom autu, ali vrlo sam zadovoljan. Ne bi pak rekao da je full ipak fali tu putno racunalo, tempomat, esp i jos po koja sitnica ali sve u svemu isao sam na stvarno izvlacenje maksimuma i mislim da sam potrefio.
A sto se tice ovih "gluposti" pa nebi ih tako nazvao jel ipak govorimo o klasi gradskih auta koji se bas nemoze svaki pohvalit kromiranim umecima i tak ( no dobro Šile preslo je ovo sad u ono svaki cigo svog konja hvali necu vise)
@vuki
Pa necu ga odma preko 5000 o/min al cim ga uvozam ima da vidim sta kaze![]()
Supeeer je! Nisam dugo pratio te aute... Promjenila se corsa..
!
Nego gdje si ga slikao na ovoj drugoj slici, u dnevnom?? Ili je to auto-salon....
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
...a zašto...Izvorno postao Šile
...ja npr. ne bi uzeo novog jer za te novce možeš dobit dobrog Audija A4 il A3 (`97.,`98. god),ili nekog drugog njemca...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a jebes ga covjek ima svoje razlogeIzvorno postao Eminem
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ali u kojem stanju? i s kakvom garancijom?? i znaš kaj je henry ford davno rekao - najbolji auto je novi auto!Izvorno postao Eminem
a kaj tebi je bitno da je njemac? ti spadaš u one zadrte 'ma bitno da je švabski zrak u gumama'![]()
ma al takve gluposti sam ja vidio u auto willu i drugim opel salonima) da napišu i za novu vectru ili astru (da imaju brojač okretaja ili stražnju maglenku koju btw svaki auto proizveden od 1980 godine po zakonu mora imati...)Izvorno postao Šile
![]()
čestitam šile,javi kad ga prvi put provozaš..al zašto nisi polo ubacio u mogučnost kupovine?
@smogovac
Javim nema beda.
Ubacio, ubacio al kad sam vidio da polo 1,2 nije ni 16v a kamoli twinport i nema opremu ni do koljena corsi cosmo plus a kosta tu ili mozda malo vise od ove, batalio sam ga istog momenta.
btw: Imam jednog pola kuci 97god.
@eminem
Prika kad ga uzmes i kad promjenis par auta ko ja onda ces shvatit ono sto ti je wb napisao a davno rekao jedan auto magnat. Bez zamjerke al auto koji ti uzmes 97 98 god. ima garantiram cca100 000km i tu pocinju standardne boljke. Al daj da neidemo u raspravu i offtopic s tim![]()
...dobro,svatko ima svoj ukus i to ne osporavam...ja nisam naucio na nova auta,a i samo me to održavanje živcira...
"wb" - nisam taj,ne brini...ali za takav auto ne bi dao te novce,jer inače volim velika auta (rang Audi A4 - A6,Peugeot 406 itd.)...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 19-02-2005 u 21:42
...i "šile",čestitam na novom autu......
O.k. eminem thanks!
kojeg je roda imenica 'auto' eminem??![]()
Ova auta je moja kolica![]()
Pa ljudi ja vas ni ne informiram kako treba AUTO BI TREBO STIĆ SUTRA!!!!!!!!!!!!!!!
Bookmarks