I to već mjesecima. Ne radi opcija Nove teme, izbacuje Error 401. Brine li se itko o ovome forumu više?
I to već mjesecima. Ne radi opcija Nove teme, izbacuje Error 401. Brine li se itko o ovome forumu više?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Vjv i jest zapušten ali već godinama nema neke nove teme. Tu i tamo se netko u navigacijama javi. Ja svaki dan navratim onako mehanički i nikad ništa. Kraj je tu već dugo. I meni je žao ali bez aktivnosti nema ni smisla velikog iako je ovo nekad bila poprilično žestoka priča.
Sent from my Xiaomi 14T PRO using Tapatalk
Da, slažem se. Ne znam samo kako vrijeme može tek tako rastjerati stare forumske frendove. Bilo je tu još koječega, pretpostavljam jer sam i sam nekih godinu-dvije izbjegavao ići na forum.
Trebalo bi popraviti dok se još može na forum.
Ja sam na laptopu mijenjao Windowse na 11 i tako otišli svi passwordi. Da nemam zbilja na papisu popis nekih passa i nickova, tko zna kada bih došao ovdje više. Pretpostavljam da je dio ekipe zaboravio pass također.
U Mobisu!
iako sam logiran,kad kliknem na novu temu,trazi me da unesem user/pass i kad unesem, napise mi da nije valjano a ja vec logiran
U kojem forumu ti ne radi otvaranje teme? Ja sam sad probao i meni radi.
Otvaranje teme je OK. Meni radi na cijelom forumu. Ne rade ove, nazovi, prečice, Novi postovi npr. gdje izlista sve novo od zadnjeg posjeta.
U Mobisu!
Klikni na Što je novo na forumu? o tom priča Moby i meni je također problem od ljeta.
HC4L
Novi postovi, prva opcija u traci na vrhu foruma. Davno prije ljeta je taj issue.
U Mobisu!
Ja isto navratim sa vremena na vrijeme.
Lijep pozdrav svima!
Bookmarks