Pošto ste tu počeli stavljati slike auta koje ste uhvatili, evo jedna pila slikana prije dva dana u ZG... Autić mi se baš sviđa... (a kome se nebi svidio)
... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F
ja nisam vozio bolji auto od BMW-a 530d i škode octavie RS.
Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI
Izvorno postao moTo ja nisam vozio bolji auto od BMW-a 530d i škode octavie RS. daj mi reci kak rs ide,,,ja bi radje nju nego gti-a,jeftinija a puno veca...samo kaj je skoda...
Izvorno postao tomy23 daj mi reci kak rs ide,,,ja bi radje nju nego gti-a,jeftinija a puno veca...samo kaj je skoda... Škoda... Šteta Kupiti Ovako Defektan Auto Ako kupujes auto - kupi polovnog..
Izvorno postao Slide Škoda... Šteta Kupiti Ovako Defektan Auto Ako kupujes auto - kupi polovnog.. ne,ne,ne,,,,, Soferi Kvare Ovaj Dobar Auto a polovni bi kupio samo kad bi 100 posto znao kaj kupujem i od koga...
Izvorno postao Ico Pošto ste tu počeli stavljati slike auta koje ste uhvatili, evo jedna pila slikana prije dva dana u ZG... Autić mi se baš sviđa... (a kome se nebi svidio) a ispred bosanca su uvijek dobri auti. ja sam isto taj vidjela danas oko pol 3-3 samo mislim da je bio drugacije sparkan hehe dobar je, dobar
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Pravila foruma
Bookmarks