continental gt ili obični?ako je gt coupe,to je od starog frend,ne bi o imenima...Izvorno postao david_ri
došo je prije 2tj u hr...srebrni,ali nisu švicarske tablice...jučer me malo opet provozao,fantazije od auta...
Izvorno postao sfreak
Obojica su suvlasnici tog casina kod indexa..
continental gt ili obični?ako je gt coupe,to je od starog frend,ne bi o imenima...Izvorno postao david_ri
došo je prije 2tj u hr...srebrni,ali nisu švicarske tablice...jučer me malo opet provozao,fantazije od auta...
ne, ovo je skroz tamni ali nije crni. kao tamno ljubičasti, ili tako nešto. neka nedefinirana bojaIzvorno postao smogovac
švicarske table
continental GT je u pitanju....
"obični" continental sam vidio u varaždinu....ima ga gospodin drk
I'M SUPERMAN!
e pa onda ih ima više očito..blago nama![]()
ja sam pak vidio žutog sa usa tablama i to onaj stariji tip, dodatno proširen i s novim auspuhom. znao je proletiti gradom a često je bio parkiran u luci u carinskoj zoni....Izvorno postao ::wrangler::
općenito, dole sam viđao hrpu takvih zvijeri dok sam trenirao veslanje pa onuda trčao uz ogradu....
i ostalo mi je u sjećanju da su tamo ameri čuvali, bila velika žica, hpre đukela i slično..... ko da čuvaju ne znam šta
I'M SUPERMAN!
Izvorno postao david_ri
Žutog je imao prije crnog.
Hm.. Zamisli, sad slučajno naiđem na oglase u Burzi:Izvorno postao sfreak
Dodger Viper RT/10
narančasti sa bijelim prugama, 2002. god., tvrdi krov, TV, DVD, GPS, posebna dorada, 30.000 km, za 85.000 € prodajem ili mijenjam.
Dodger Viper SRT/10
Mamba Special Edition, 2005. god., crne boje, koža crno - crvena, 780 ks, 8.460 ccm, 345 km/h, 3.4 sec 0-100 km/h, TV, DVD, GPS, satelitski telefon, puno opreme, za 175.000 € prodajem ili mijenjam za skuplju jahtu do 18 m uz moju doplatu.
Tko voli..![]()
Kaj su slupani da su tak jeftini? Uzet ću ja nekoliko, da imam...jedno 5 komada, nek' se nađe, a i da dijelove ne moram čekat kasnije...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Nisu slupani. Izgleda da što prije želi jahtu![]()
Ova mamba edition 100% vrijedi tih novaca; napravljeno je samo 100 komada čini mi se, tako da ima potencijala jednog dana znatno više vrijediti - pojava je na cesti nenadmašiva..
Ja sam prije nekih tjedan dana vidio u Zg Aston Martin vantage (ili kako se već piše),tamo iza hotela na glavnom... Preljepi crni auto...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Hehe evo našao slikice enza pa da stavim.. Pretprošlo ljeto.
Hehe i moj superspeedturbogenijalno prijevozno sredstvo tog ljeta
Pogled i doživljaj iznutra
Sad da se i BD nadoveže..![]()
oglasi ko za mobove..hehehIzvorno postao ::diaboliq::
Izvorno postao smogovac
Baš.Jes´ da su auti na američke tablice, ali to nigdje ne kaže..
(to valjda dođe na isto kao da kažeš "prodajem N95 za 2100 kn", ali zaboraviš reći da je zaključan na Vodafoun i da moraš platiti još 50% stvarne cijene na otključavanje)
Ma nema do tog osjećaja... vjetar u kosi i mušice u zubima
Ono, puno cabria ima, ali Jeep je samo jedan. Nema do ljeta, krov i vrata van, šajba dolje, pa se popneš negdje na vrh brijega.. pogled puca...
Na, sad mi se opet ide nekam![]()
Izvorno postao BlueDevil
Vjeruješ mi da sam došao u napast danas skinuti krov; ovdje je bablje ljeto po školskom primjeru. Neki dan sam vidio frajera u CJ5 sa spuštenim krovom, suza mi je kanula..
P.S: BD, poznate felge?![]()
ali kak ću ja jadan,nemam kosu?Izvorno postao BlueDevil
![]()
za jeep je moram pustiti inače to nije to...
Izvorno postao smogovac
Možeš i bez kose. Aerodinamika je bolja. Znači troši manje goriva. a to je u jeepu JAKO dobro.![]()
I ovdje je bablje ljeto isto. Hell, baš i ja psujem 2-3 dana što sam tvrdi krov stavljat išao... Ah well, bar vrata bacim van pa malo luftam
Smogovac, neka kose. To se opraštaBitno je da komad nema grudnjak slučajno. Jeep mora biti topless, bouncy (i samim time FUN)
![]()
Izvorno postao BlueDevil
Imam ima..kada tako vozis UAZ-a i ides sa njim brati sparuge po RT Kamenjaku![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
200 komada. Definitivno se isplati uzeti. Koju će to vrijednost imati uffffIzvorno postao ::diaboliq::
Vidim zasto si slikao ovu prvu i treću fotografiju, prekrasna sedmica zdesnaIzvorno postao ::diaboliq::
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
E, ali malo koji traktor ima tvorničkih 8.8 sekundi 0-100 km/hbez krova, vrata i stražnje gume 7 ravno
I ostavlja nadobudne quadrifoglio-lovere na semaforima u čudu![]()
Al nema karizmu jednog traktora sa prikolicom i 200 kila grožđa u njoj...Izvorno postao ::diaboliq::
Yebeš ubrzanje, takvo svaki drugi auto ima...
Traktor je pravi Pimpmobil! Lagani cruising po bregima, nabrijani dimnjak sa krovićem, stražnje gume XXL, dodatni reflektor za noćnu berbu... da vidiš kak puce padaju...![]()
Ne spadam među takve, ak si na tu kartu igrao...Izvorno postao ::diaboliq::
Nego, nisi se valjda osjetio uvrijeđen usporedbom? Moraš priznati da je baš fino legla na ono BD-ovo...
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma kakav uvrijeđen; jeep brani sam svoju čast.A da je leglo, leglo je brate..
![]()
Tako je!Izvorno postao mala
Tomos BT50S![]()
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Bookmarks