he...da..... ja volim pojurit ali ne volim brzu voznju. ali recimo, poginut mozes i sa 20kmh na skuteru...
he...da..... ja volim pojurit ali ne volim brzu voznju. ali recimo, poginut mozes i sa 20kmh na skuteru...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
pa i ne mozes bas...ali veca vjerojatnost je poginut na vecoj brzini,sama se mogu brzo vozit ali s nekim drugim me strah....![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
pa je...ak nemaš kacigu tres nekam odletiš...Izvorno postao flOorKilla
a ono ja nekužim to kaj ledeni priča..ono nekužim kaj če ti tolko snage bzvz kad tak i tak od 280 gume se drastično troše pa se možeš kojih par minuta voziti pri max. brzini....nekom je to gušt nekome nije..ja rađe odem sa skuterom se vozikat po nekim selima i šumama(ne šuma kao šuma nego ceste u šumi)
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
da tak i ja... nema veceg gusta od onako umjerene voznjice zavojitom cesticom kroz sumicu*a sad back on topic.... hm... u zadnje vrijeme od ovako nesto boljih auta vozio sam jedino ford mondeo 2.0*benzinac*145ks.*zgodno...*fino*ide
Zadnji uredio flOoKi : 05-09-2006 u 01:13
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja sam u posljednje vrijeme vozio jedino (od malo "boljih" auta,ako ne računam očev) Renault Laguna sporting (stariji model) 1.6 16V, mislim da ima preko 115KS... auto ide fino da 200kmh i stvarno je udoban.
A u zadnje vrijeme vozim Peugeot 206, 1.4 benzinac, 75KS... nije nešto, ali auto ide fino i moje je...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
imam jedno legendarno iskustvo na hockenheimu.Bilo je to prije cirka 5 godina.bio sam kod tete u njemackoj i od njene dobre frendice muz je radio u autokuci Nissan i Saab,i imao sam se priliku profurat u svim mogucim modelima,i najvise me fascinirao Saab 9.5 vigen.Inace ta firma radi motore za avione,pa tako je i u njemu ugradjen neki ludi motor i turbo.Isli smo nas 5 u hockenheim da isprobamo kako auto ide,i po autocesti smo se vozili 250km/h ko iz puske!ne znam koliko auto ima snage,ali mislim da izmedju nekih 200-300ks!Mislim pila je mrak!Medjutim kad stigosmo na pistu jedan drugi frend koji vozi utrke je dosao sa svojim bmw m3 ali sredjen tip top,i ponudio mi da napravim par krugova s njim.Ja ono ajd moze.Medjutim kad smo se mi zapicili oko 240,odjednom ostri zavoj u lijevo
veli on nis se ne boj,i prosao zavoj kao da je sa 50km/h isao
Ja se zas.o ko grlica
jedva doso k sebi.I reko vise nikad na pistu
![]()
Došao prijatelj iz Njemačke u nedjelju sa Mercedesom CLS 320 CDI. 224 KS, automatik 7 brzina. Vozio sam malko po gradu i okolici.
Auto koji i nema neku svrhu, nepregledan, izvana velik, iznutra mali. Auto za čistu zajebanciju. Inače u Švabiji taj model s tom opremom (sve živo) košta nekih 70.000 €. A ovaj ga kao djelatnik Mercedesa vozi za 650 € mjesečno. I tako godinu dana, i onda ponovo novog.
vozio sam danas novi 330i, auto je prava zvijer, doslovno!!
I'M SUPERMAN!
Bookmarks