Vozio(i još uvjek se znam malo izguštat na njoj) Yamahu R1 turbo,od prijatelja iz Njemačke,koji je uložio u dorade motora nekih 7000 eur(2000 eur,je samo nova homologacija koja je za tako nešto u Njemačkoj drastična).U biti nije turbo več ima kompresor iz Volva S60,al ljepše zvuči turbo nego kompresor.Motor razvija 320 KS,izmjereno na Dyno track,i ubrzava od 0-300 za nekih 11-13 sek,zavisi koliko si "hrabar" da odvrneš gas.Sa time da si nekih 70% na zadnjem kotaču radi prevelike snage i akceleracije motora.Mislim da se malo šta može mjeriti sa time.Šta se automobila tiće imao sam prilike voziti neke "tunirane" autiće ali oni me ne interesiraju previše,tako da nisam niti probavao.

.Motor razvija 320 KS,izmjereno na Dyno track,i ubrzava od 0-300 za nekih 11-13 sek,zavisi koliko si "hrabar" da odvrneš gas.Sa time da si nekih 70% na zadnjem kotaču radi prevelike snage i akceleracije motora.Mislim da se malo šta može mjeriti sa time.Šta se automobila tiće imao sam prilike voziti neke "tunirane" autiće ali oni me ne interesiraju previše,tako da nisam niti probavao.

Bookmarks