neznam dal da ti pozelim srecu il da se sto prije strgas i naucis pameti![]()
neznam dal da ti pozelim srecu il da se sto prije strgas i naucis pameti![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Inače vozim se normalno, ali tu i tamo čovjek si mora dati malo oduška![]()
PREDATOR
nda.. odes na grobnik.![]()
240kmh stvarno nije brzina za ulice a pogotovo ove nase.. svaki dan u crnoj kronici.....
volim i ja ponekad potegnut smotorom al ne preko 150 i samo na odabranim lokacijama, unutar grada. ja sam easy rider sa povremenim ispadima bijesa tokom voznje![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pa zašto onda potegneš gas do daske ako ti je glava hladna i ne puca te adrenalin?Šta onda imaš od toga??Izvorno postao Ićo
![]()
Izvorno postao predator
Sretno ti bilo!Prije ili poslije će te uhvatit,pa će ostalima bit sigurnije vozit se po gradu...Kad ćeš obarat trenutni rekord?Izvorno postao predator
![]()
Pa gas dodam da bi nekoga pretekao, ili došao brže negdje gdje sam krenuo...Izvorno postao Mraz
Ali stvarno ima ljudi, kojima adrenalin previše puca u glavu... Jučer sam se vozio od naplatnih u Lučkom do grada, i na dijelu od naplatnih do Rotora, lik u A3 1.8 (stari model), vozi cik-cak kroz sve tri trake... Pretiče i sa lijeve i sa desne strane (a auti jedino u srednjoj traci)...
E sad, šta imam od toga što me ne puca drenalin... Pa vjeroatno ću imati duže glavu na vratu, nego recimo taj lik u A3...
S ovim se slažem...Izvorno postao flOorKilla
Ajd da si potego tako po autoputu... Ali ne, nađe se Baja u gradu, pa mora malo dodati gas kad ga adrenalin zvekne u glavu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
nisam vozio,moj otac je,ali sam se vozio upravo u bentlyu coupe gt,580ks mislim i jaooooooo.....to je bolid strašno nešta,za neopisati....ubiješ se u tome samo tak.....ali je zvijerr predobra....![]()
Bookmarks