A kaj ti voziš? Tog nabrijanog yugića ili?? "moj" auto je gradski...nije sređen...tako da bi me svaki >110 KS oprao... Možda čip, turbina, gljiva i spulja promijene stvari...ali o tome kad se skupi lova i ugradiIzvorno postao ljevi
![]()
A kaj ti voziš? Tog nabrijanog yugića ili?? "moj" auto je gradski...nije sređen...tako da bi me svaki >110 KS oprao... Možda čip, turbina, gljiva i spulja promijene stvari...ali o tome kad se skupi lova i ugradiIzvorno postao ljevi
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
trenutno sam bez auta jer me pijani idiot razvalio u sesvetama(moze potvrdit router) i vozim isto posudjeni mali gradski autić normalan ali ne pričam ribičke ko neki to me uzasno nazivciralo i zato sam ovak odreagirao. u subotu idem zadar po svoj novi tutać.Izvorno postao Symbian FAN
DUKE II CMGSN
Konkretne stvari reci...ne optuzivati sve forumaseIzvorno postao ljevi
![]()
pa i nisam optuzivao sve jer sam u par postova i napisao da cast iznimkama i slično.znas samo ovo mi je smijesno stari moj...Izvorno postao RAUL
DUKE II CMGSN
Ma gle...i ja znam da ima nekih nevjerojatnih a možda i lažljivih citata...
Ali ovo sa yugićem nebi trebalo toliko dizat... OK...lik ga je nabrijao i sve ok...oprao carreru, ali on takav nabrijan neće moć prijeći toliku kilometražu koliko će carrera prijeć...istroše se dijelove...ukratko prije otiđe mašina... Da, vidio sam i ja takvog yugića i zaista impresivno...nebi nikada rekao... super ga je sredio...čak sam vidio i peglicu koja je doslovno oprala carreru na 402...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Prije sasija nego motor..znam iz iskustva![]()
![]()
![]()
vozio sam yuga 45,55,65
ford fiestu 1.1,1.2
opel manta 2.0,vectra 1.6,2.0 16v,2.0 turbo
bmw 320,325,m3,m5,750
peugeot 106 rally,206 s16
audi 90 quatro,a3,a6
Prije par mjeseci sam kupio Suzukija GSXR 1100 i danas sam ostvario san: full gas i cajger je pokazao 300 km/h !!!!!!
PREDATOR
Bookmarks