nikad nisam vidio toliko lovackih i ribickih prica na jednom mjestu . ali dobro , ako vas veseli ...
ja vozim - stvarno , ne samo u snovima - baotian skuter ( onaj za 5000kn nekad , sad je i 4000 ili manje ) .
nikad nisam vidio toliko lovackih i ribickih prica na jednom mjestu . ali dobro , ako vas veseli ...
ja vozim - stvarno , ne samo u snovima - baotian skuter ( onaj za 5000kn nekad , sad je i 4000 ili manje ) .
Slažem se Router... Ima tu lovaca na veliko... Makar imam 19 godina, vozim Mazdu Premacy, a očev Mercedes jedino ako Mazda nije kod kuće...
Ali sumnjive su mi ove priče tipa Idem u srednju, vozim Z4, ili vozio sam novog Mustanga, kojeg u Hrv niti nema... Za same preinake na dotičnom vozilu moraš dati bar još nekih 10-ak tisuća eura da bi ga mogao registrirati u europi (i u Hrvatskoj)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao Ićo
moj brat svoj auto registriro u krapini i godisnje zbog toga placa 10 tisuca kunja manjesnalazljivost je vrlina
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
To je uredu, mala, ako se auto može uopće registrirati... Ovaj Mustang, kojeg je Krompirko navodno vozio, a košta 29tisuća Eura, se takav NE može registrirati u Europi... Da bi ga mogla uopće registrirati u Europi (i Hrv), trebaš još na tih 29tisuća dodati oko 10-ak tisuća Eura za "prinake", da bi taj Mustang mogao proć na tehničkom pregledu, i da bi se mogla dobiti registracija...
Pa onda možeš tek registrirati auto di oćeš... Al bez tih preinaka, NEmože... Standardi su različiti...
Vozio(i još uvjek se znam malo izguštat na njoj) Yamahu R1 turbo,od prijatelja iz Njemačke,koji je uložio u dorade motora nekih 7000 eur(2000 eur,je samo nova homologacija koja je za tako nešto u Njemačkoj drastična).U biti nije turbo več ima kompresor iz Volva S60,al ljepše zvuči turbo nego kompresor.Motor razvija 320 KS,izmjereno na Dyno track,i ubrzava od 0-300 za nekih 11-13 sek,zavisi koliko si "hrabar" da odvrneš gas.Sa time da si nekih 70% na zadnjem kotaču radi prevelike snage i akceleracije motora.Mislim da se malo šta može mjeriti sa time.Šta se automobila tiće imao sam prilike voziti neke "tunirane" autiće ali oni me ne interesiraju previše,tako da nisam niti probavao.
Eh da mi je zanto kakvim se poslom bavi... I ja bih... Pa bi si onda nabavio Maybach-a...![]()
Kad smo već kod auta, imao sam čast sjest (i ništa ne dirat) u Brabus S (s-klasa), prije dvije godine na ZG Auto Showu...
ma nije fora samo sjesti..fora je voziti i naravno imati
vozila sam neki dan od frenda neku hondicu i nije mi neka fora jer je automatik..to je dosadno,ja neznam,mozda sam luda![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Vozio
Motori:
Piaggio NRG 50 ccm
Aprilia 125 ccm otvorena
..... još dosta toga, večinom skuteri
Auti:
Fiat Punto 1.2 to je kao moj
Audi A6 od starog
Audi A4 od starog
VW Polo od zenske
Ništa posebno! Neki su barem iskreni![]()
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
vozio sam samo par puta od starog bmw 740 jer mi ga neda bas
inace sam do nedavno vozio mazdu 323 1,6 86 ks, a sad mi je konacno gotov autobianchi abarth koji mi je puno drazi od sedmice i ostalih skupih i nabrijanih pila. ako koga zanima slike moze vidjeti na www.crofiat.com pod forum i garaza
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
ja dosad sto sam vozio od motora tzr50,tomos 15,aprilia racing,yamaha aerox valentino rossi replica,gilera dna,runner 50,180 i od auta od starog audia100 astra karavan(nova)i bmw728i i nekog ficu
btw. evo što sam ja vozio...
Motori:
Tomos 50 cca (oko 90-tog godišta)
Aprilia 125 cca
Auti:
Ford Fiesta
Yugo
Peugeot 406
...i nijedan nije baš moj bio...ili prijatelja ili roditelja...ili djedova i baka...![]()
Ja samo čekam da si nađem dobar poslić..nađem si kakav dobar autić.. malo čipić i turbina...zika... neke onako pristojni Tuning ništa extremno...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
[QUOTE=Symbian FAN]btw. evo što sam ja vozio...
Motori:
Tomos 50 cca (oko 90-tog godišta)
imam ja doma tomosa od maminog doba,znaci starooo uf..i jos vozi![]()
Bookmarks