Pa pod 'zanimanje' u profilu ti piše školaIzvorno postao LORRY
...a ni postovima me nisi uvjerio da si išta stariji, nhf, samo pitam...
Pa pod 'zanimanje' u profilu ti piše školaIzvorno postao LORRY
...a ni postovima me nisi uvjerio da si išta stariji, nhf, samo pitam...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
a kompa srednja škola
tatica kupio sinu autek da ga malo porazbija![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
nikad nisam vidio toliko lovackih i ribickih prica na jednom mjestu . ali dobro , ako vas veseli ...
ja vozim - stvarno , ne samo u snovima - baotian skuter ( onaj za 5000kn nekad , sad je i 4000 ili manje ) .
Slažem se Router... Ima tu lovaca na veliko... Makar imam 19 godina, vozim Mazdu Premacy, a očev Mercedes jedino ako Mazda nije kod kuće...
Ali sumnjive su mi ove priče tipa Idem u srednju, vozim Z4, ili vozio sam novog Mustanga, kojeg u Hrv niti nema... Za same preinake na dotičnom vozilu moraš dati bar još nekih 10-ak tisuća eura da bi ga mogao registrirati u europi (i u Hrvatskoj)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao Ićo
moj brat svoj auto registriro u krapini i godisnje zbog toga placa 10 tisuca kunja manjesnalazljivost je vrlina
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
To je uredu, mala, ako se auto može uopće registrirati... Ovaj Mustang, kojeg je Krompirko navodno vozio, a košta 29tisuća Eura, se takav NE može registrirati u Europi... Da bi ga mogla uopće registrirati u Europi (i Hrv), trebaš još na tih 29tisuća dodati oko 10-ak tisuća Eura za "prinake", da bi taj Mustang mogao proć na tehničkom pregledu, i da bi se mogla dobiti registracija...
Pa onda možeš tek registrirati auto di oćeš... Al bez tih preinaka, NEmože... Standardi su različiti...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks