To ti je teoretski 300kmh jer ipak je to ficho...Izvorno postao sonyck
To ti je teoretski 300kmh jer ipak je to ficho...Izvorno postao sonyck
nek se niko ne uvrijedi , al meni su sve te fore s nabrijavanjem autica od 700 kila u najmanju ruku - smiješna.
da , naprat ćes neku tam mrcinu do 400 konja i 50 soma eura ,al se vozis ko zadnja socijala , ne cujes si misli od buke motora , stalno se bojis da ti neki dio "auta" ne izlati sa strane , i na kraju , vozis grob na kotačima.
onda , postavlja se pitanje di ces ti iskoristit tih 300 kona, van 402 metra ravno , kak relijaši zovu street race? dal su kocnice adekvatne za tu konjažu .. ovjes ..
nhf anyone![]()
cijenim trud ...
Vozim Mercedes C AMG... kad se ima para za benzin
Sto se tiče DOBRIH pila... iako smatram da je i ovaj službeni autić dobra pila...
vozio sam ovo: i to onako malo dok sam razmisljao da mijenjam mercedesa za ove automobile:
Mitsubishi Lancer EVO 4
Subaru Impreza WRX (mislim)
oba motora su 2,0 i imaju oko 315 KS
te dok sam isao u njemacku, onda sam imao prilike isprobati
Ford Mustang 2005 edition... sa 5,0 motorom..
vozio ga malo po kvartu oko prodavaonice automobila... pravio se da ga oću kupiti... a vjerujte da ga mogu registrirati i platiti si za benzin, za 29 tisuća eura je to idealan auto, taman ovaj mercedes prodam i zmem mustanga...
osim njega, vozio sam jednoga u HR, mislim da je bio kod škoje, prije jedno godinu dana, samo stari 1988 godište, 200 KS, motor mislim 4,6 (mislim)
prekokrasan autić, ali ga skupo registrirati jer je nestandardan...
jednom ću se ja i odseliti iz HR, ako se situacija ne popravi.... mislim, isplativije je živjeti negdje vani... i jos bi bilo kul kad bi doso u posjetu sa pilom... haha...
nigdje taj auto je za to i napravljen.ostaje samo gust gledati vas šupčine u autekima od mameka i tateka od 50k eura u retrovizoru, kako ostajete posraniIzvorno postao Ljubav
DUKE II CMGSN
da srećo al ti ces u toj podrtini vjerovatno napravit tih 402 metra i onda ce ti se auto raspast na sastavne djelove , a ja cu sjest u svoj auto od 10 k € , upalit klimu , i zadovoljno popratit tiho brujanje motora , dok palim muziku koju ti u tom smecu nemas jer bi te vjerovatno tih 5 kila kolko radio tezi te usporilo za pol sekunde na dragu
Izvorno postao Ljubav
hehe
.... sve ima svoje dobre strane... npr. BMW 7xx... lađa... užitak vozit..krstarit... (cijena papreno nebeska)... Honda CRX... starija...bučna...ali potegne do neba...o trag prednjih farova na retrovizoru je sve manji
... kao sto rekoh sve ima svoje prednosti i mane...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
slupo BMW-a Z4![]()
![]()
zabio se neki tipac u mene auto je u ku***
ček malo... ideš u školu i slupao si Z4??Izvorno postao LORRY
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ako već napraviš auto koji ubrzava ko lud na 402metra, onda zasigurno znaš, da mu je maksimalna brzinamanja... Ovisi o prijenosu mjenjača... Tako da bi netko u autu od 50ak tisuća eura, kojem u prometnoj piše: Maksimlna brzina 228Km/h, teško ostao kao posran (ispričavam se na izrazu), u tvom retrovizoru... Prije bi ti ostao...Izvorno postao ljevi
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
e da ti si to komentirao svjetski rekord u 402 metra je 8,449 sekundi a izlazna brzina na 402 mu je 235 km/h znaci toliko povuce na 402 metra a maksimalna mu je preko 300(u praksi ne u teoriji) tako da ti tata kupi i sedmicu opet ces mu ostat u retrovizoruIzvorno postao Ićo
DUKE II CMGSN
Izvorno postao Ljubav
...ti si...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nije teoretski nego isprobanoIzvorno postao SEGA
Pa gdje je to bilo isprobano, to su i na rtlu rekli da je 300kmh samo teoretski. Auto je jako nestabilan, svaka cast onome tko uspije odrzati zeljenu putanju pri 300kmh sa tim automobilom.Izvorno postao sonyck
Bookmarks