Nije wrc je, plava, zlatne felge, trguje sa autima....
p.s. Nije najnoviji model vec model prije ovog.
Nije wrc je, plava, zlatne felge, trguje sa autima....
p.s. Nije najnoviji model vec model prije ovog.
SILENZIO!!!!! NO FOTTO!!!!!
Off: Ovdje su ili svi tajkuni, ili rođaci od tajkuna. A priča se da se NEMA!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
...ma kad se samo pogleda kakvi se mobići (po forumu) imaju dosta je toga rečeno...
..."mala", pa kad već moš kupit N8800, vald ti nije problem kupit i mini cooper...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa i nije baš usporedivo...Izvorno postao Eminem
Ok, iako to nije slučaj ovdje, (), ali razmislite kaj nije moguće da se netko totalno zaljubi u neki mob i silom ga želi imati, pa onda štedi, prosi na cesti i proda šta ja znam što, pa si onda kupi takav mob i svi ga odma 'optuže' da je tajkun... a ovaj nema više niti za bon si kupiti (sve što je imao je spizdio na mob).
![]()
no sad smo već off, sori...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
vozio sam BMW Z4
imao samcast sjediti u ficosakiu mislim da je taj auto bio na rtl-u.inace ima 300 konja i ide 300 kmh nadam se u buducnosti da cu smjet napravit krug
To ti je teoretski 300kmh jer ipak je to ficho...Izvorno postao sonyck
Bookmarks