meni zelja imati mini coopera...valjda cu ga jednom dobiti..
![]()
meni zelja imati mini coopera...valjda cu ga jednom dobiti..
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
pa igraj nagradnu igru pa bus mozda dobila![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Evo da se i ja malo pohvalim,
Vozio sam se u predzadnjem modelu 911, u novom 911 sa okruglim svijetlima (neopisivo dobro, a sponzoruše padaju pogotovo u Splitu (Tribu, vanilla... Joj kad se sitim parkinga kod tribua...)) x5 tuned by m power munchener, to mi ima bratić iz kaštela, ima hotel i firmu u njem pa... (http://www.villa-zarko.com/), ferrari testarossa, seat cupra (lud auto al loš motor, bar koliko mi je rodjak govorio)......
Zatim vozio sam CLK 320 i bmw 520 i 318 (od ujca, 318 moj), ford probe americki, subaru impreza wrc (to ima zet u Svicarskoj, on vozi samo japanske autice)....
Nije nešto al bolje išta nego ništa.
SILENZIO!!!!! NO FOTTO!!!!!
ma da, a da nije to bila sti..Izvorno postao markoereš
ili možda wrx sti..
ali ovo:http://tamiya.com/english/products/5...za2004/top.jpg
svaka ćast,, to čudo košta 500E po kilometru, s obzirom na cijenu svega što se mora promijeniti, čak svakih 500-1000km, a i takovo vozilo nije za cestovnu uporabu, ne registrivo..
jedino ako ti je rođak tamo neki kancelar u switzerlandu..![]()
ili jednostavno vozi wrx sti..
Zadnji uredio azzaman77 : 27-04-2006 u 09:02
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
Nije wrc je, plava, zlatne felge, trguje sa autima....
p.s. Nije najnoviji model vec model prije ovog.
SILENZIO!!!!! NO FOTTO!!!!!
Off: Ovdje su ili svi tajkuni, ili rođaci od tajkuna. A priča se da se NEMA!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
...ma kad se samo pogleda kakvi se mobići (po forumu) imaju dosta je toga rečeno...
..."mala", pa kad već moš kupit N8800, vald ti nije problem kupit i mini cooper...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks