Vozio BMW 6 Alpina, crne boje, UAZ i Pinzgauer definitvno najbolja vozila za brati sparuge po Rt Kamenjaku.Onako samo otvoris vrata i niti ne izlazis iz auta:bunny:
Vozio BMW 6 Alpina, crne boje, UAZ i Pinzgauer definitvno najbolja vozila za brati sparuge po Rt Kamenjaku.Onako samo otvoris vrata i niti ne izlazis iz auta:bunny:
TJA.....ja nemam sta za rech
klasika...ma ne pale me vozila apsolutno...to mi je samo stavr koja sluzi)
wb..jelda ja nisam sponzorusha![]()
![]()
Ja sam prije vozila Renault 5,prosle godine sam kupila novi Renault Clio
Ja vozačku imam samo godinu i pol, al sam vozio dosta auta, a evo par koji su bolji od tih:
VW Passat 2.0TDI (140ks), najnoviji model,
Audi A4 1.9 TDI (130ks), predzadnji model,
Mercedes Benz E 270 CDI (177ks), novi model (vozim ga svako malo)
Neki će reć ništa posebno, al se mogu pohvalti da sam najviše vozio 220 Km/h (ja sam vozio, a ne netko drugi)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
I jel to sada pametno, tek si položio pa gas do daske.![]()
Samo da te špahtlom ne skupljaju po cesti.
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Ićo nemoj prebrzo voziti,znaš da puno mladih poginu zbog brze vožnje.![]()
Ja vozim najviše do 160 km/h
Također, vozio sam puno automobila, ali definitivno me očarao BMW M5 iz '92 Alpine tuning kojeg vozi frend iz Austrije...auto je RAKETA!!!
Bom Chicka WahWah
Da skupljaju ih špahtlom, zato što se naganjaju posred grada... Ja kad dodam gas, onda mi je glava "hladna" i ne puca me adrenalin... Ako potegnem gas do daske, onda je to autoputu, kad sam siguran da nikog ne ugrožavam... Što se tiče vožnje po gradu, pu kolko-tolko poštujem pravila...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a 160 nije brzoIzvorno postao Irena_zgb
![]()
Bi ti ja s tim brao šparoge po kamenjaru...mislim da tak nekaj imam da nebi otvarao ni vrata od garaže da slučajno ne uđe prašina unutraIzvorno postao RAUL
:bunny:
![]()
Bom Chicka WahWah
Ma samo UAZ i Pinzgauer za sparuge![]()
Bookmarks