Daklem, kaj ste vozili, a da nije baš uobičajeno?
Ja sam imao čast te sreću vozati oba Hummera (onaj kakvog Rojs ima i onaj novi), pa zatim Lamborghini Diabola, Dodge Vipera, Chrysler Crossfire, i ogromnu kamiončinu (tzv. 18-wheelera, a.k.a. Big Mack).
Hummeri - jedinica je stvarno off-road zvjer, možda malo pretežak za moj ukus. Al' 12000 kubika, diesel ili benzin, stvarno je nenadj*bivo.
Diabolo - mraaaak pila. Sprinter. Tako lijepi želudac za sic da to nije normalno.
Viper - opako izgleda, po meni najljepša true-american-style jurilica. 540 KS čiste snage, bez grama elektronike. Treba bit maher za ganjat se s tim, tako poleti (i izleti) iz zavoja da ni ne skužiš. Stvarno treba znat vozit tako nešto.
Crossfire - mali. Sjediš jako nisko, ko u bunkeru si. Al kad legneš na gas, kad doleti kickdown... leti mali, stvarno leti. I mrak izgleda. Jedino je al fakat JAKO mali. Dvoje, da, al bez prtljage (torba, srednja, po glavi, i to je to).
Mack - priča za sebe. Ne "king of the road" nego... ma nema riječi. 'beš ti sve jurilice i pile, kad sjedneš za volan, kad ovaj zatrese, kad vidiš 18 brzina (plus 3 rikverca), kad sjedneš onak visoko i skužiš koju mrcinu imaš pod sobom...neopisivo!

Odgovori uz citat
heheh,vozila sam sl500 i lexus sc200 ...tata mi neda svoj auto jer sam mamin slupala...al bome si dobre aute vozio...nego di zivis,a? heheheh

Bookmarks