Aj dobro...mene si uvjerila da si dobra kujica...
EDIT: Mislio sam cujica, ne kujica![]()
pa oboji me ondapa nije mi vazno kakav auto ima..to mi je glupo ak kazem da je jedan imao lexusa odmah sam sponzorusa i jedino me takvi zanimaju
nije tako
ja sam jedna dobra cujica koja voli auteke,ali mi to ne igra veliku ulogu u zivotu ,ljubavnom naravno
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Aj dobro...mene si uvjerila da si dobra kujica...
EDIT: Mislio sam cujica, ne kujica![]()
Zadnji uredio BlueDevil : 08-02-2005 u 16:03 Razlog: Tipfeller
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Meni se čini da češ i maricu vozit ak ovak s malom nastaviš
BTW nick joj odgovara godinama![]()
4m širok (sa "retrovizorima") 4.25m visok 13.40m dugačak tri osovine 10 točkova postane ti dosadno kada je svakodnevnica. A egzotika ni na pameti! ne patim za "pilama" mada nebi bilo loše imati u vlasništvu.
Ostalima svaka čast na iskustvima!
nemojte sad odmah skakati na sve četri...ja sam pret prošlog ljeta naučio vozit auto...neznam baš normalno krenut(šlajfaju gume ko` u brzi i žestoki)...a po gradu neznam vozit(vozio sam po selu)
pila koju sam furao je(i rjeđe se vidi na cesti nego kakvi BMW M3):
Ford Sierra Cosworth RS...e to je pila 136ks...jako loše postavljeno težište i dosta je težak(razlog zašto nije bio cjenjen u rally-u)
druga pila koju sam furao je daewoo lanos...
ka prvo nezaj.... se niti lažem.U sam motor ovog skyline je ulupano gotovo dva puta,ako ne i više love nego kaj sam auto vrijedi.prerade uključuju:2x HKS T51R SPL turbopunjače(jedan takav košta oko 2000 funti,a za gtr treba 2),HKS F-Con V pro Engine managment system,turbo timer, A u engleskoj rabljeni Skyline ti košta prek 40000 somova funti,pa ti misli.
A što se tiče ovih turbopunjača- ta čuda su veličine neke iznadprosječne lubenice.
A što se tiče potrošnje,recimo samo da kad bih reko koliko to troši,Hummer bi bio mala bebica.
Strava! Fakat bi se volio u tome provozat malo... Daj Morales jel imaš kakvu sliku?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da, daj slikicu koju priloži... to mora bit strava...papa malu djecu po cesti![]()
Pa nije to auto koji se vozi 400k km..
A čuj, japanc je... ne bi se čudi da se vozi...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja neznam što ljudi vide u tuniranom skyline-u...masa utrošenih novaca a nikakve koristi jer svi dijelovi odu jako brzo...ili se "wb" opeko na alfi pa se zaljubio u japance
ja bih bio zadovoljan s jednim ovakvim:
http://www.worldofcreation.co.uk/ima...-RS500_web.jpg
golf 4-v5,a8,amg e55,c230 kompresor i tako,samo golfa solo,ostalo pod nadzorom...vraže ja sam u borovju,kad ti dođeš?
upravo danas sam otkazao stan. Malo me agencija nije baš oduševila, porasla je cijena skoro pa preko noći... tak da tražim dalje...
Žao nam je ali kakve to veze ima s temom?
pametan čovjek kupuje stan, a ne GTiXYZ 16v 24x bullshit krame
loool
to isto kaze moj najbolji frend
****** prema autu se osjeca ljubav kakvu prema stanu nermes osjecat.
recimo .. ja kad vidim na cesti srebrni M3 cabrio ili opcenito srebrni 32x ci,330 ci ... ono adrenalin koda ga ja vozim..tesko je to objasnit!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@w-di si vozio e55 amg???kak ide???![]()
ja sam vozio u zivotu 6 autiju i nevjerovatno je da je 5 od njih OPEL ?!!?
i svoj golf
nesto posebno..vjerovatno Tigra.
ko niej probo , nezna,ono auto prostora da jedva sjednes,osjecaj koda vozis raketu.
steta kaj je sad slupana..
Zadnji uredio Gruntovčan : 11-02-2005 u 01:33
ja sam prije neke 4 godine napravio djir na plazi sa jeepom wranglerom. e da......... da i da i da.......
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nissan patrol,land rovera i nekog prastarog range rovera. terenci rulaju,pogotovo nissan
eh da-traktor torpedo(onaj šminka s kabinom,ne kabrio),frezu(neznam koji model,odljepila se naljepnica s rezervara) i tamić![]()
tigru sam i ja vozio i nije niš posebno...
Pitaj me kaj vozimIzvorno postao flOorKilla
![]()
![]()
Nema, odletio sam OT. Sorry.Izvorno postao whiteboy
dudek u švabiji...od bratića je bio...
..da poznato mi je takvo razmišljanje iz sredine 90-ih, raja nije imala love a pravi baje vozili su crni BMW i spikali na mobitel, bad je samo kaj su morali i spavat u njemu....al nema veze, umivanje u kafiću i takve stvari su im bile gušt (valda). Žao mi je samo što je puno dobrih domaćih cura nahebalo i čopilo te "frajere", a dans bi dale sve za jednog yugića i dečka s kosom. E neka.Izvorno postao Gruntovčan
![]()
Ma kaj ti je žao? Tak im i treba sponzorušama glupim.Izvorno postao tomo
![]()
Bookmarks