Jel svaki Com port na racunalu podrzava data kabel za Nokiu 3310 ili ne? Mislim sto je to IC port? Jel se treba takav port imati za spajanje data kabla i Nokie?
Jel svaki Com port na racunalu podrzava data kabel za Nokiu 3310 ili ne? Mislim sto je to IC port? Jel se treba takav port imati za spajanje data kabla i Nokie?
IC port je standardna oprema svakog prijenosnog i džepnog računala te PDA uređaja,a za stolno je potrebno kupiti adapter koji se priključi na serijski ili USB port i potrebni software se dobije s njim.
ako imas IC port onda ti ni netreba data kabel(naravno,i mob ti mora ima IC).ovo kaj frik kaže je točno samo mala nadopuna:može se spojit i izravno na matičnu.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
ok hvala decki shvatio sam. Posto moja Nokia ne podrzava IrDA, kupit cu data kabel i spojit ga na serijski port Com 1 ili 2.
Bravo! 5
Viva la Nippon!!!
Što, međutim nije točno, ako pričamo općenito. Nije moguće, primjerice flashati novi softver na mobitel preko IR veze.Poslao: gIK
ako imas IC port onda ti ni netreba data kabel
Pozdrav!
nitko nije spomenuo flešanje softvera.za sve ostalo(sinkronizaciju imenika,prenošenje melodija,sličica itd.) je dovoljan samo IC port.
"ako imas IC port onda ti ni netreba data kabel"
Što nije točno...![]()
![]()
pa konkretno za 3310 netreba(kad nema infru).nisi me u potpunosti citirao,zato se sam citiram:
"ako imas IC port onda ti ni netreba data kabel(naravno,i mob ti mora ima IC)."
mislim da sam bio dovoljno jasan.
Evo citiram te potpuno i mislim da si shvatio da se sa IR portom ne može flashati mob i slično, općenito govoreći naravno (jer sa kabelom nokie ne mogu flashati).Poslao: gIK
"ako imas IC port onda ti ni netreba data kabel(naravno,i mob ti mora ima IC)."
mislim da sam bio dovoljno jasan.
Što će reći da tvoja tvrdnja "ako imaš IC port ne trebaš data kabel" nije istinita, prije bi bilo obratno
Ali sada već cjepidlačim(o)
Bookmarks