= Citat = Izvorno postao TomZG Pregledaj post
Iskreno, zadnji Pixel koji mi je stvarno bio ok (ali svojevremeno i preskup za ono što pruža) je Pixel 5.

6 PRO je bio teško smeće i to je jedini mob kojem je stvarno falilo zerca da ga ne zabijem u pod. Ono, telefon koji je sa svakim updateom postajao sve gori i gori.

7 PRO je bio osjetno bolji, ali je također imao jako puno mušica koje su me živcirale u svakodnevnom korištenju, tako da što se tiče Pixela, mi smo završili svoju priču i to su telefoni koji ne mogu dobiti moju "toplu" preporuku.

Za sada je sve super, čak mi se čini da je camera speed dosta bolji nakon zadnjeg updatea.

Navratio bi ja vrlo rado na kavu, ali mi je Minken predaleko

Kamere loše? Kamere su dosta dobre, ali ništa specijalno u smislu da ćeš past na dupe kada nešto fotkaš. Velim i S22U je imao dosta dobre fotke, a ovo je stvarno minimalno bolje od njega.
Može li se/hoće li se po tom pitanju što dodati popraviti sa eventualnim software updateom, to ćemo vidjeti..

Baterija i brzna su nešto što Samsungu fali od pamtivjeka i sada je to napokon dobio.
Sorry , zamjenio sam te s jednim kolegom s drugog foruma (sad vidio da je on TomG, a ne TomZG )

Inače prekjučer stigao moj, malo me zezalo prebacivanje preko SmartSwitcha (Note 10+ je crashao app, nemam pojma zašto) ali sam uspio.
Sve funkcionira, baterija i više nego zadovoljavajuća. Fotoaparat nisam još istestirao jer sam bolestan pa ne mogu nikud, ali čim bude prilika...
Osjećaj u ruci je puno bolji, da kažem - sigurniji nego kad držim Note 10. Osjeti se povećanje mase od 40g, ali meni je to pozitivno, jbg, ipak se radi o uređaju sa 6,8" ekranom i 5 kamera na sebi