Zašto (mrzim) ne Samsung !?
Kupio sam televizor Samsung prije više godina , onda su još bili LCD i Plazma u modi . Televizor je bio LCD ne znam sada koji model negdje 46 " (incha) , za ono vrijeme bio je poprilično skup nešto više od 8000 kuna . Jamstvo je bilo 2 godine , a na moju žalost toliko je i trajao . Baš kad je isteklo jamstvo krepao je ekran točno po polovici s desne strane . Problem se nije mogao riješiti , jer je trebalo mijenjat ekran , za kojeg su u nekom servisu u ZG tražili 4200 kuna sa rukama , tako su oni napravili i predračun . Normalno nije se isplatilo popravljat , jer su u među vremenu pale cijene LCD televizora . Što znači da sam mogao kupit novi sličan i moderniji LED za dvostruko nižu cijenu . Pošto sam bio osuđen kupiti novi TV kupio sam nešto manji i punno jeftiniji Grundig (oko 98 cm ili 40incha) . Normalno da nisam s ovim novim bio zadovolan , ne radi kvalitete nego veličine , a nažalost neću još neko vrijeme kupovati ništa novije jer mislim da ovaj neće tako brzo riknuti . Imam želju kupit bolji TV , ali sam u potpunosti siguran da neće biti onaj koga "mrzim" .
Da nastavim sa Samsungom !?
Prije nešto više od 4 godine kupio sam ženi Samsung Galaxy S3 , telefon je stvarno bio "vrhunski" i pomogao mi je prebolit TV o kojem sam malo prije pisao . Trajao je dosta dugo , dok se iz nekog razloga nije na neki način gotovo zapalila odnosno užarila baterija i počeo se topit stražnji poklopac baterije . Srećom , supruga je primijetila da se nešto dimi iz torbice i istresla sadržaj po cesti . Telefon je pao na pod i ispala je baterija , a uređaj je preživio . Kupio sam preko WebShopa novu bateriju , stražnji poklopac i novu maskicu i "krntija još uvijek radi , ali stoji u rezervi . Kupili smo novi Huawei P8 Lite 2017 , i nadam se da se ovaj neće zapalit .
Samsung je sa svojom novijom serijom telefona srednje i više klase osvojio sva tržišta , tako da ga sada svaka "šuša" ima , dostupan je za "moćne" i za nas normalne , samo u moju kuću neće jer se držim one parole gore koju je izrekao "Strumpf" sa slike .
Pokušaj instalirati iGO navigaciju na noviji Samsung uređaj bez obzira koji model . Želiš li radi prostora postaviti navigaciju na SD karticu imat ćeš podosta problema , jer će Samsung dobro sebe zaštitio sa Google restrikcijama , odnosno SD kartica mu služi više za multimediju (muzika , slike , filmovi) , a za pametne ili potrebne aplikacije možeš intalirati besplatne s reklamama ili kupiti . U ostalom , ko' može potrošiti ili kupiti telefon za tolike novce , onda neka i kupuje aplikacije (Navigacije) .
Osobno ne bih volio imati više veze sa Samsungom , a "obožavam" ga kao i iPhone , jednostavno nisu mi na listi želja !
°°°

Odgovori uz citat

Bookmarks