Nažalost, uz najbolju volju, jednostavno više nisam imao živaca za daljnju "suradnju" s P6PRO, stoga sam uređaj prodao.
Ono što je kod mene prelilo kap:
- malo-malo mi ekipa javlja kako sam nedostupan, dok jedan dan nisam sjeo u kafić i tipa pola sata piljio u mob koji vidi vraga, svakih par minuta napravi signal drop
- imam izuzetno stresan dan, pricam na mob sa ocem i u isto vrijeme ocekujem poruku (od zene koja je s malom u bolnici) jer čekam bitnu informaciju.. Usred spomenutog razgovora dolazi mi poruka, micem glavu sa zvučnika kako bi dragao notofikaciju i nakratko vidio što je- nema šanse. Mob konstantno gasi ekran. Prekini razgovor, pročitaj poruku, ponovno nazovi pa pričaj.. Taj dan je doslovno falila sekunda da ga zakucam u beton.

Ostalo:
- 5G vjerojatno neće proraditi nikada
- btw. kada se prica na mob, signal konstantno šara H+/LTE..ali konstantno
- prekid razgovora na virtualnu tipku Hang up često ne prihvaća, ponekad treba par puta stisnuti
- hocu shareat sliku s Google photosa- crasha se app
- napisao sam u prvom postu kako sam zadovoljan s kvalitetom izrade, ali sada to moram povući- mobitel je brutalno osjetljiv na mikrocrtice. Pazim telefone bolesno, nikada ih ne stavljam na neku krutu površinu, ali moj mob je nakon mjesec dana izgledao kao da je star godinu i pol- to mi se zaista nikada nije dogodilo s jednim top telefonom.
- covjek ima osjecaj da svaki novi update sprcka neku novu stvar i onda se ustvari sam sebe ulovis kako svaki mjesec ustvari cekas ispravak da bi mob radio kako treba
- probao i factory data reset, ma kakvi..

Uglavnom, po mom iskustvu, telefon je opasan fušeraj..