Mogućnost dodavanja novih jezika postoji , znam da postoji za verzije sa jezickim paketom HR a to su TA-1010 , TA-1034 , RM-908, RM-1134 i za RM-1133
Uzeo sam ovaj telefon za roditelje posto se na ovim jednostavnim telefonima najbolje snalaze. Telefon kupljen u trgovini, uredan racun i 2 godine garancije.
Ono što nisam odmah vidio je da telefon nema nas jezik, a ni jedan drugi balkanski. Tu su uredno engleski, njemački, francuski, italijanski...
Nažalost roditelji se u tom slučaju slabo snalaze. Ono sto mene zanima je da li za ove novije nokije postoji mogućnost dodavanja novih jezika?
Nekad davno to sam radio na nokijama, promjenom product code-a i instalacijom novog fw.
Siemens MT50 -> Siemens M55 -> Siemens CXV65 -> Nokia 6233 -> Nokia E66 -> Nokia E5 -> Xperia X10i -> HTC 7 Pro -> iPhone 4 -> Galaxy S3 -> Galaxy A5 (2016) -> Galaxy A8+ (2018) -> Galaxy Note 10+
Mogućnost dodavanja novih jezika postoji , znam da postoji za verzije sa jezickim paketom HR a to su TA-1010 , TA-1034 , RM-908, RM-1134 i za RM-1133
"Svaka je zamisao laka kad se ne uzme u obzir stvarnost."
Naravno da može samo se treba obratiti osobi koja zna kako ubaciti te jezike unutra.
Moj savjet je da pogledaš malo oglase. Da se za sitniš nabaviti dobar telefon koji će odgovarati roditeljima, a ima bar jedan od balkanskih jezika.
Znam po mojima... Ne razumiju engleski pa se možeš na trepavice postaviti![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks