Meni je na originalnom punjaču ovijek display svijetlio. Imam osjećaj da je to sve do Flexa. Mozda sam u krivu?
wow...ovo me je jako začudilo...
kad koristim motorolin original punjač vanjski display mi ne svijetli stalno,a kad uštekam ovaj drugi (koji je isto za motorolu, 5.9V 375mA) lega vanjsli display svijetli ko lud, cijelo vrijeme...kad ga otvorim i onaj unutrašnji svijetli sve dok ne prestanem puniti....stoga imam kratko i jasno pitanje
W T F ???
Meni je na originalnom punjaču ovijek display svijetlio. Imam osjećaj da je to sve do Flexa. Mozda sam u krivu?
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
ja kontam da je prije do punjača.......mislim flex je odgovoran za to, a to se može i u seem fileovima namjestiti......BTW mene ne smeta što on svijetli već me zabrinjava to što s jednim punjačem (hubu marke) svijetli a s originalom ne......
To je ono što ni ja ne shvaćam. Očito je da je do punjača, ali opet kakva je to razlika u punjaču da on pali ili gasi svijetlo(Jel to moguće sa strane punjača)?
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
možda punjač ima veći napon od deklariranog ili struju.....I don't know.....
al opet fora je u tome što mi sa originalnim nikad nije svijetlio display.ni kad je ta opcija u seemovima bila uključena......![]()
Izvorno postao BlueNeon
napon je deklarativno isti na svim zamjenskim punjačima, jasno i struja...
no, originalni punjač ima izvedenu masu, koja je priključena, dok na zamjenskom ona nije priključena na primaru trafoa...mob očitava da mu nešto fali, pa svijetli. jasno puni ga bez greške, ali eto... nema veze s flashom, ali ima veze s modelom moba....
Svaka čast![]()
![]()
![]()
Bookmarks