Ja imam Redmi note 8 Pro i svaka preporuka.
Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk
Bok,
Kupujem ženi za rođendan smartphone i gledam po netu nikako pronać nešto što mi se čini ok, imam Xiaomi Mi 9 lite i prezadovoljan sam pa bih htio nešto u tom rangu i njoj uzet, s tim da ekran ne ide preko 6.4'' i da je baterija jača od 4000 mAh.
Kriteriji su:
- Baterija: > 4000 mAh
- Cijena: < 1900 kn
- Ekran: < 6.4''
- Pohrana: >= 64 Gb ili manje ali da je proširiva
Koristila bi ga za surfanje, dopisivanje i telefoniranje velikim dijelom pa gledam da joj je što jača baterija a veliki ekran ne dolazi u obzir jer ima male ruke pa će se mučiti i nije praktično.
Mučim se kopajući po netu ima par dana pa molim znalce da mi pomognu sa preporukama, marka mi nije bitna.
Hvala unaprijed.
A life? Cool! Where do I download one of those?
Ja imam Redmi note 8 Pro i svaka preporuka.
Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk
Hvala na preporuci
U toj kategoriji imaš i Huawei P40 lite. Ekran 6,4'', baterija 4200mAh, 128 GB RAM, 6 GB ROM. Iskreno u ovih par mjeseci koliko ga koristim uopće mi Google ne fali. Društvene mreže imaš sve, a ako baš zatrebaš nešto od Googla lako pristupiš preko browsera. Ima i opcija da instaliraš Dual space pa tako pristupaš Google aplikacijama, ali se aplikacije ponekad znaju rušit.
Trenutno ga imaš u Elipsu po 1600 kn, roze boje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Za te novce izbor je ogroman
. Po meni best buy Realme 7 Pro, trenutno 1919kn, a znao je biti i za 1780kn. 3god. garancija, Amoled ekran, 8/128.
Huawei Nova 5T oko 1900kn, a može i jeftinije, ima Google apps. Odličan mob.
Da, izbor je ogroman zato se i ne mogu odlučit
Al evo, kupio sam Realme 7 Pro na kraju na ekupi za 1800 kn, žena prezadovoljna pa tako i ja.
Jaču bateriju ima od huaweia i noviji je, ostale spec. su izvrsne nema šta.
Najveći "problem" mi je bio veličina ekrana, svi imaju veći ekran, ovaj je jedini bio u granicama "normale" iako da je i manji bilo bi joj ok.
Hvala svima na preporukama.
Bookmarks