Izvorno postao Irena_zgb
ako nema neta, nema ni maila..
pogledaj na http://public.globalnet.hr/~jsinkovi, to je stranica jednog našeg člana, imaš postavke za net...
BTW pripazi na naslove tema
Prije 4 dana sam kupila Motorolu MPx200,jako sam zadovoljna.
Samo mi pomozite molim vas
Zasto mi internet ne radi?Upisala sam postavke sa gsm i gprs,internet ne radi
cak i mail
Sto da radim da radi i internet i mail???Kada internet ne radi,ne radi i mail,je li tako?
Nadam se da cete mi pomoci!
Zahvaljujem!
Irena
Izvorno postao Irena_zgb
ako nema neta, nema ni maila..
pogledaj na http://public.globalnet.hr/~jsinkovi, to je stranica jednog našeg člana, imaš postavke za net...
BTW pripazi na naslove tema
ma odi na vipovu stranicu i tam odaberes tip telefona i posljes si postavke ne mob sigura rade i besplatno je...i najkraci postupak...vjerujem da ima i za tvoj tip telefona..Izvorno postao Inovator
e sad sa, bas provijerio na vipovoj stranici i uvjerio se da nema ipak tog tipa moba..tak da slijedi rucni unos kao sto kaze inovator.
Zadnji uredio jdabic1 : 07-02-2005 u 11:02
Ok pokušat ću kako je inovator rekao
Javim vam se
Evo mene.Upisivala sam sve kako treba,i nista ne radi.
Kaj da radim?
upisala sam stranicu http://www.google.com i nista
U cemu je problem?
nazovi sluzbu za korisnike i reci im da ti posalju postavke za gprs i mms
S mmsom je sve odlicno osim gprsa i gsma,interneta.
Izvorno postao Irena_zgb
ovako te postavke kaj si upisala ne rade na wm2002 nego na wm2003.provjereno
stavi wm2003
KRESHOBELI:"ovako te postavke kaj si upisala ne rade na wm2002 nego na wm2003.provjereno
stavi wm2003" ??????????????
Kako mislis da postavke ne rade na wm2002?!Zasto?Kada bih instalirala wm2003,MMS ne bi radio!Kakva je razlika???
Ma necu instalirati wm2003,cula sam da nije dobar,meni je 2002 ok,sto njemu fali,samo mi je cudno sto postavke ne rade na wm2002?DA LI JE TO ISTINA LJUDI MOJI??
Pozdrav
kada želiš nekoga citirati onda to i učini (piše ti tamo dolje u njegovom prozoru QUOTE i onda dalje nastaviš pisati odgovor.....Izvorno postao Irena zgb
Postavke na WM2002 ne rade zato što je drugačiji SW vjerojatno nego WM2003.....ovo za MMS kontam da će se ispraviti, ali ako tebi ne smeta što imaš WM2002 nemoj ga dirati........al evo kad pogledaš poslati ćeš MMS poruku jednom u godini dana, tako da je to zanemarivo.....
Izvorno postao BlueNeon
Hvala Quote,na pomoci u citiranju
Znaci istina je,joj.Sto ti preporucujes?Ma internet i mail u mobu mi nisu tako vazni,pa imam kompjuter
Veliki pozdrav![]()
![]()
![]()
![]()
gledaj....ja nemam mpx200 ali kontam da bi svakako stavio taj novi WM2003 gore...jer stvarno mi ne treba MMS a ostale opcije su sigurno bolje nego na 2002......tako da ti ja preporučujem 2003, samo što je sada na tebi da se odlučiš i kažeš DA ili NEIzvorno postao Irena zgb
![]()
ISto preporučam WM2003!!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Razmislit cu jos,ima vremena!
Hvala Vam puno![]()
![]()
Kako nema? El vi ljudi ne čitate moje postove po ovom forumu?
Stavio sam i link pod LINKOVI.
IMA?!
Di pod linkovi?
Ne vidim?Objasni di je to
POZDRAV
To ti je prvi Thread u sekciji "Morotoral". Mislim da je taj link od strikee na zadnjoj stranici.
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Linkovi ti se nalaze na početnom prozoru.....kada otvoriš main page tamo pri vrhu STICKY:LINKOVIIzvorno postao Irena zgb
@strikoo
sad sam i ja skontao![]()
Izvorno postao strikoo
A na kojem je jeziku ta aplikacija. Kockice i samo kockice....
Nisam bas skuzio.... ili![]()
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
imaš pod opsijama gore negdje..piše ti (osim kockica) english.....
nadam se.........![]()
To ti je na kineskom. Inače ako želiš engleski moraš nakon instalacije prekopirat rcDLL.dll koji se nalazi u zipu preko rcDLL.dll na mobitelu i to ti je sva mudrost.Izvorno postao merlin10
Hvala za informaciju !!!!
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Bookmarks