Zasto ste se svi okomili na mene je samo pisem svoja mišljnja mozda su sluda ali razumite me
--
--
Zasto ste se svi okomili na mene je samo pisem svoja mišljnja mozda su sluda ali razumite me
--
--
ma neznam ja kakav si ti u stvarnosti,ali ovdje malo pretjerujes sa svojim sonyem i slicnim stvarima!!!nemoj to shvatit osobno!!!
I provjeri tekst posta prije nego ga pošalješ... Užasno živciraju greške. barem mene.
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Čemu ljutnja , smisao foruma je u međusobnom prepucavanju i osporavanju, između ostalog.Poslao: vjeko
--
--
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...po mogućnosti argumentiranog prepucavanja i osporavanja... inače sve postaje pomalo besmisleno što se rasprava tiče..
a ak se zajebavamo onda stavimoal to je već druga priča
Poštovani sudionici, mislite li da se naše ponašanje na ovom forumu razlikuje od eventualnog ponašanja u nekom opipljivom 3D forumu? Što nas bolje karakterizira, ono što ovdje govorimo i radimo ili ono što bi govorili i radili bez anonimnosti?Poslao: coma_zgb
ma neznam ja kakav si ti u stvarnosti,ali ovdje malo pretjerujes sa svojim sonyem i slicnim stvarima!!!nemoj to shvatit osobno!!!![]()
@ miško Lijepo rečeno
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks