Ja mislim da ti toga već duže vrijeme nema, ali nisam ziher. Ganjao sam i ja neki ugovor prije cca 2 godine.
Nitko se nije javljao pa smo broj prebacili na drugu mrežu zbog boljih uvjeta.
Sent from my SM-G986B using Tapatalk
Sto je T-mobile ukinuo retention odjel?
Vidim broj 0800 200 146 vise nije dostupan, a preko toga sam prije uspio isposlovat par novih Ugovora.
Sad im dva frenda posaljem, oba su bila 5+ godina na Tmobile sa postenom tarifom i daju zahtjev za prelazak...
Nitko ih ne nazove i predju konkurenciji...
Znam da zbog GDPRa su prestali zvati korisnike onaj dan kada bi trebao biti izvrseno prebacivanje broja, ali jos im poslali mail da im dajemo privolu da zovu ako imaju bolju ponudu...
I nista...
Ima netko iskustva kad su zadnji put uspjeli ispregovarat sa retention odjelom nesto?
I s kojeg broja su zvali?
Thnx
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja mislim da ti toga već duže vrijeme nema, ali nisam ziher. Ganjao sam i ja neki ugovor prije cca 2 godine.
Nitko se nije javljao pa smo broj prebacili na drugu mrežu zbog boljih uvjeta.
Sent from my SM-G986B using Tapatalk
Od nove godine ti tog nema više niti jedan operater, bilo je po novinama HAKOM. Korisnik koji isključuju usluge, ili prelaze drugome, nema naknadnog pozivanja od strane operatera.
HC4L
Da, citao sam bio da su kaznili nekog operatera, bilo A1 ili T-com, ne mogu se sjetiti...
Al caka je bila kao zovu bez privole i krse GDPR s tim pozivom...
Zadnje sto su jos radili kad mi je zadnji put uspjelo je bilo 11mj prosle godine, pa sad htio opet pa vidim da ne zovu i nedostupan broj koji je radio...
Steta, to nisu trebali ukidat jer ljudi svejedno salju upite...
Nadajmo se da ce vratiti to u dogledno vrijeme
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako se ne varam, centri još uvijek ne rade.
Jedino sačekat dok se bar jedan ne otvori, otići zatražit predraskid ugovora i tad bi trebao dobiti broj telefona gdje ih možeš nazvati ako želiš pregovarati o produženju. Bar sam ja tako radio prije 4 godine, ne znam koliko se toga promijenilo do sada.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Znači sve se promijenilo. Eh...taj dobri stari retention odjel. RiP
U svakom slučaju - sretno s kupovinom. Probaj preko Webshopa nešto izvući, ili preko SZK.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Idu li T-Mobile tarife niže od onoga što je na webu? Suludo mi je dati 150kn za ono što se nudi.
Ima dovoljno glupana kojima nije. Na takve HT računa.
Bookmarks