Interesantan uređaj, samo malo previsoka cijena za nešto čime se pokušavaju vratiti u trku s ostatkom. Da nema OnePlusa, Oppoa i ostalih igrača, možda bi i imao šansu. Ovako - sumnjam.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
1200€ je preoptimistično.Da je nekih 900€, ajde. Iako ove godine vidimo da i Xiaomi košta 1000€
Spec su ok, ali ne shvaćam čemu ukidanje microsd slota na + modelu? Em platiš duplo više i onda ti ukinu expansion slot. Shvaćam da će većini 256GB biti dovoljno, ali opet...![]()
Mislim da Motorola glumi HTC - izbacuje flagship mobitel po previsokoj cijeni na tržištu gdje postoje bolji i jeftiniji modeli. Ne znam koliko će im ovo uspjeti.
Upravo to. Nije to više vrijeme Nokie, Siemensa , starog Samsunga ili sagema. Preoptimistični su , previše je uređaja na tržištu i danas više od polovice korisnika gleda cijenu\performanse . Mislim da su se ovdje dobrano zeznuli, koliko god uređaj izgledao ok, i imao te neke feature s ekranom.
Čekam priliku da ga vidim uživo, čisto da potvrdim ove stvari.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Teško da se ovo može zvati high-end segment. Ok proc, malo memorije (6GB) za tu cijenu, ekran 90 Mz (ok, noviji imaju 120 Hz), fotoaparat za zaboraviti .... cijena mu je high-end, to da. BTW: ekran je hardverski šrot sa zelenim štihom i razlijevanjem boja (svim sretnicima na čijim mobitelima nema te pojave - sretno).
I drugi proizvođači su imali zelenila po ekranu, Mate 20 Pro, OnePlus 8 Pro, iPhonei....
Bookmarks